Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Næringsrigt hundefoder baseret på insekter

Din hund fortjener foder af høj kvalitet, som opfylder dens ernæringsbehov og giver den rette mængde energi, så hunden kan leve det gode hundeliv, samtidig med at den ikke får for meget og begynder at tage på. Hunde har generelt behov for en høj andel animalske proteiner, som typisk kommer fra kød, da der ellers kan opstå forskellige sundhedsmæssige problemer. På samme tid er der kommet en øget opmærksomhed på den store belastning af klimaet, som opdræt af konventionelle husdyr har. Derfor har hundefodervirksomheden Bellfor udviklet hundefoder baseret på insektproteiner, der er en sund, smagfuld og nærende foderkilde til din firbenede ven.

Næringsrigt hundefoder baseret på insekter

Hundefoder behøver nemlig slet ikke være fyldt med kød for at opfylde hundens næringsbehov, fordi insekterne indeholder næringsstoffer i samme kvalitet, der til fulde opfylder hundens proteinbehov. Ved hjælp af insektprotein fra larvearten Hermetia illucens - også kaldet sort soldaterflue - kan en behovsbaseret fodring og omtanke for klimaet sagtens kombineres. På den måde kan du tage dig godt af din hund, samtidig med at du passer på miljøet.

Du skal vælge insektbaseret hundefoder, fordi det:

  • har en høj fordøjelighed
  • er hundefoder uden korn
  • udelukkende består af naturlige ingredienser
  • er næringsrigt foder uden kød
  • ikke indeholder pesticider og antibiotika
  • er bæredygtigt hundefoder
  • stort set intet allergipotentiale har

Næringsrigt hundefoder uden kød

Mange hunde lider desværre af kostrelaterede sundhedsmæssige problemer, fordi de ikke får den passende fodring. Det kan komme til udtryk som fødevareallergier eller fordøjelsesproblemer. Med mere end 30 års erfaring med hundefoder ved Bellfor, hvad en sund hundeernæring består af. Derfor har Bellfor hele tiden for øje, at fodertyperne, der tilbydes, skal opfylde dyrenes behov og indeholde alle de tilstrækkelige næringsstoffer. Så selvom de insektbaserede fodertyper ikke indeholder kød, kan du være sikker på, at de indeholder tilstrækkeligt med proteiner i høj kvalitet og sunde fedtsyrer.

Næringsrigt hundefoder baseret på insekter

Godt foder til allergiske hunde

Foderallergi opstår typisk på grund af den animalske protein i hundefoderet, fordi hundens immunsystem fejlagtigt bekæmper proteinerne som en trussel, og det er dét, der resulterer i en allergisk reaktion. Det kan du som hundeejer gøre dit for at undgå, hvis du skifter hundefoderet ud med en mere letfordøjelig proteinkilde. Bellfors insekthundefoder tager højde for hundens velbefindende og er samtidig let at fordøje. Foderet er yderst allergivenligt, og det er derfor også ideelt som mad til særligt følsomme hunde, der eksempelvis lider af foderallergi, tarmbetændelse, nyresvigt eller urinsten. Det insektbaserede hundefoder er naturligvis også velegnet til almindeligt sunde hunde, der blot skal have mad af god kvalitet, samtidig med at ejerne ønsker at passe på miljøet.

Bæredygtigt hundefoder uden pesticider og antibiotika

Traditionelt storlandbrug er et af de helt store miljøproblemer i dag, og du gør derfor dit for miljøet, når du vælger kødfrit hundefoder. Udover det store ressourceforbrug, som storlandbruget har, er der også en udbredt brug af medicin, antibiotika og pesticider. Vil du undgå, at din hund skal spise foder, der indeholder andre ting end næring, så er insektfoder et godt alternativ. Her er hverken medicin, pesticider eller antibiotika nødvendigt, og det er således en helt naturlig råvare, du ender med at tilbyde din hund. Det har kun fordele at vælge det insektbaserede hundefoder, så lad din hund prøvesmage et af Bellfors mere end 30 forskellige produkter med insekter, hvad end det drejer sig om kornfri hundesnacks, våd- og tørfoder eller kosttilskud.