Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Mousserende vin begrænser sig ikke til champagne

Mousserende vin begrænser sig ikke til champagne

Der er mange, der har en tendens til at kalde alle former for vin med bobler for champagne. Det er dog ikke tilfældet. Tværtimod findes der et hav af forskellige former for mousserende vine, hvorfor det ikke blot er champagne, man har mulighed for at vælge mellem.

Hvis du skal købe en mousserende vin, er det derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at du ikke er tvunget til at vælge champagne. Hvis man f.eks. fortrækker en mousserende vin, der er sødlig i smagen, vil det sjældent være en champagne, der stimulerer smagsløgene på den rette måde.

Ofte er andre mousserende vine billigere

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der har lyst til at betale en formue for en flaske champagne. Ønsker du blot at hygge med en god flaske mousserende vin, er det da heller ikke nødvendigt. Du kan nemlig finde talrige andre (og billigere) alternativer.

Blandt andet kan du finde et stort udvalg af prosecco og cava på det danske marked. Det er mousserende vin fra hhv. Italien og Spanien, som ofte er billigere end champagne. Ser du gerne, at prisen holdes på et mere sobert niveau pr. flaske, kan en af disse derfor være noget for dig.

Champagne er ikke noget for alle

Det er vigtigt at slå fast, at champagne ikke er noget for alle. Der er mange, der elsker det, men der er også mange, der hader det. Hvis champagne ikke falder i din smag, er det intet problem. Du har nemlig mulighed for at vælge blandt et hav af andre mousserende vine.

Desværre er der mange, der føler sig pressede til at kunne lide champagne. Det kan hænge sammen med, at champagne ofte er garant med festlige begivenheder. Der er dog ingen, der siger, at man ikke må drikke cava eller prosecco, hvis der er noget, der skal fejres.

Der findes champagne i massevis på det danske marked

Har du hidtil ikke haft den store succes med at finde en champagne, der falder i din smag, bør du ikke give op. Du finder nemlig et stort udvalg af champagne på det danske marked. Derfor vil der med stor sandsynlighed også være noget, der falder i netop din smag.

Mange begår dog den fejltagelse, at de holder sig til de mest gængse mærker. Hvis man gør det, skal man være opmærksom på, at man begrænser sig selv. Vil du gerne udvide din horisont, når det kommer til champagne, skal du derfor ikke være bange for at springe ud i at prøve noget helt nyt.