Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette er sponsoreret indhold

Mandelolie

Er du træt af tør, fedtet eller generelt usund hud, så kan du med fordel bruge naturlige olier til kroppen fra Oils by Nature. Din hud er noget af det vigtigste at forkæle og pleje, da den har en særlig barriere-funktion, som beskytter mod bakterier og andre påvirkninger udefra. Det kan selvfølgelig varierer fra sæson til sæson, hvornår din hud trænger til lidt ekstra pleje. Det er dog særligt med vinteren bankende på døren, at det bliver endnu vigtigere at forkæle din hud, da den kolde luft er med til at tørre din hud ud. Hos Oils by Nature går vi op i at kreere de bedste serier af 100% naturlige olier til huden, for at skåne vores kunder mod overflødige tilsætningsstoffer samt kemiske fyldstoffer. Vores olier består ikke af mere end to naturlige ingredienser, der giver den næring, pleje og fugt, som din hud stræber sig efter.

Mandelolie

En af de olier, som er allerbedst til få din hud til at elske dig, er mandelolien. Med mandelolie kan du ikke blot forkæle huden, men også dit hår og negle. En mandelolie kan altså med sin multifunktionelle evner, være uundværlig i en travl hverdag, hvor forkælelse og pleje tit kommer i sidste række. Mandelolien er en del af Oils By Nature’s høje kvalitets mærker, som består af prunus amygdalus dulcis oil og er en mest milde blandt æteriske olier.

Hvad er mandelolie?

Som du nok er bekendt med, så er mandlen egentlig en nød, som stammer fra et mandeltræ. Den bruges ofte til snacks eller i diverse madopskrifter, men mandlen kan meget mere end det. Med mandlen kan man nemlig udvinde en lækker æterisk olie, som kan anvendes i alt fra kosmetik til hudpleje.

Fordelene ved mandelolie

Mandelolie har den skønne funktion, at den kan bruges til et hav af formål. Mandelolien er særligt nærende for huden, da den fodrer huden med masser af fugt. Du har sikkert hørt om at olie kan være med til at forværre en fedtet hud, men med mandelolien undgår du tilstoppelse af dine porer. Mandeloliens magi kan også sørge for at bevarer huden fugt og samtidig genskabe balance. Så du kan med fordel starte med at putte mandelolien ind i din hudplejerutine. Derudover kan mandelolien også bruges som kropsolie, massageolie og hårplejemiddel. Olien er også perfekt i forbindelse med barbering eller til at tilføje et ekstra boost i dine egne cremer.