Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Liste: De bedste computerspil i de sidste 10 år

Dette indhold er sponsoreret

Inden for de sidste 10 år har spilindustrien oplevet et boom og en ekspansion som mange måske ikke engang så muligt. Computerspil bliver spillet af stadig flere mennesker, og er populært i mange aldre. Det er en beskæftigelse, som mange nyder at slappe af med og stresse af med efter skole eller arbejde, eller blot på en hyggelig aften. Mange computerspil er derfor også blevet produceret i løbet af de sidste 10 år, men her kommer et bud på en liste over de bedste spil, der er blevet lavet.

Liste: De bedste computerspil i de sidste 10 år

GTA-serien

Det er ingen hemmelighed for nogen, at Grand Theft Auto er en af de mest populære spil nogensinde. Spillet giver brugeren en usigelig frihed til at bevæge sig rundt i en af de mest velkendte og anerkendte spilverdener nogensinde. Spillet blev i starten kritiseret for at være voldeligt, men er efterhånden blevet anerkendt af mange, og spilles i dag over hele verden. Den seneste udgave af serien er spillet GTA V, der som bekendt er det femte spil i serien. Spillet kan både spilles på konsol og på computer. Hvis du vil spille det på konsol, kan du for eksempel gøre dette på en lenovo computer, som kan levere en høj kvalitet.

FIFA-spillene

En af de spil, der bare bliver ved med at hitte og toppe listerne over mest spillede og købte spil, er FIFA. Spillet udkommer med en ny udgave hvert eneste år, men bliver stadig købt af den meget dedikerede fanbase. Den nyeste udgave af serien er spillet FIFA 20, som er baseret på spillere og klubber fra den indeværende sæson af fodbold. Spillet simulerer fodboldkampe, som brugerne kan spille på tværs af lande, ligaer og meget mere. Spillet har mange forskellige gamemodes, hvor det mest populære er det hyppigt spillede FIFA Ultimate Team, oftest forkortet FUT.

Call of Duty-serien

Når det kommer til krigsførelse, er der nok ikke megen diskussion om, at Call of Duty-serien er den absolutte fører på dette emne inden for spilindustrien. Serien bliver bare ved med at producere forskellige spil, baseret på forskellige former for krigsførelse. En af de mest tidsløse spil og stadigt populære spil er spillet Call of Duty: Modern Warfare. Det er samtidig en af de mest anmelderroste spil nogensinde. Spillet tilbyder en lang række muligheder for engagement, da det både kan tilgås gennem en klassisk single player funktion, men også online, som flere og flere benytter.

Assassin's Creed-spillene

Da de første Assasin’s Creed-spil kom ud, havde anmelderne aldrig set noget lignende. Det havde spillerne heller ikke. Spillet tog udgangspunkt i middelalderens Italien, hvor man som spiller skulle styre den mystiske lejemorder, som var hovedkarakteren. Spillet indeholder utroligt meget historie, og dets autencitet i forhold til netop historie, er noget af det, som det er mest rost for. Spillet kan både spilles på konsol og pc, så man kan bare gå til den på både Xbox, Playstation og anden computer. Det mest roste og anerkendt som det bedste spil i serien, er spillet Assasin’s Creed Brotherhood.