Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Krypto Prishop Støtter Polygon Prisforudsigelse I 2023, Mens Metacade’s Presale Går Efter Stjernerne

Krypto Prishop Støtter Polygon Prisforudsigelse I 2023, Mens Metacade’s Presale Går Efter Stjernerne

  • Polygon bygger solidt momentum, hvilket kan betyde gode afkast for MATIC
  • Metacade er et nyt GameFi projekt der ser ud til at kunne revolutionere gaming
  • Metacade presalet tiltrækker så meget interesse, at det måske snart lukker

Året lagde stærkt ud for Web3 og gav alle former for investorer optimisme og tillid til at bear markedet endelig er slut.

Med grønne spirer der kommer tilbage, er der et større fokus på fundamentale analyser, idet investorer bruger deres ressourcer til at identificere projekter med de største chancer for at generere livs-ændrende afkast.

Et projekt, der har holdt hovedet oven vande og samtidig har en lys fremtid foran sig, er layer-2 skaleringsløsningen, Polygon. De fleste analytikere viser at en Polygon pris forudsigelse får et godt år rent prismæssigt.

Dog er et nyt krypto presale projekt kendt som Metacade ved at stjæle en del oversigter, takket være et meget populært presale, der har bidraget til et astronomisk antal pris forudsigelser. Så læs videre, for at lære hvor gode disse projekter er.

Metacade Spiller For At Vinde

Metacades whitepaper har skabt en del røre på tværs af investerings cirkler, idet Metacade teamet skitserer planer for at disrupte gaming verdenen som vi kender den.

Den spænding, whitepaperets detaljer er blevet mødt med, er drivkraften bag den byge af intens aktivitet i dets presale, hvor de første 16 uger allerede har rejst $10.2m. Interessen i projektet ser kun ud til at stige, og nu er presalet i stadie 6.

Hvad er Metacade?

Metacade bygger et GameFi økosystem, hvor flagskibs funktionen er play-to-earn (P2E) arkaden, som vil være vært for det største udvalg af P2E spil tilgængelige noget sted i kryptosfæren.

Projektet praler af vidtrækkende belønningssystemer, som er centrale for den incitamentsstruktur brugerne og investorerne kan nyde godt af. Gamere af alle typer kan skabe indkomststrømme ved at spille spil - både afslappet, men også via konkurrenceprægede turneringer, hvis de har lyst til det. Belønningerne skaber også yderligere incitamenter, der støtter kvaliteten i økosystemet, med fællesskabs engagement og deling af alfa som er eksempler på måder hvorpå man bliver belønnet.

Sådan Virker Metacade

Et utility token, MCADE, bruges som drivkraften bag Metacade økosystemet og fungerer som platformens valuta for belønninger mv. Tokenet er blevet omhyggeligt designet, har et udbud på kun 2 milliarder og tilbyder investorer staking belønninger for at skabe et incitament for at beholde valutaen - belønningerne udbetales endda i stablecoins, så man forhindrer enhver udvanding af det udbud der er i cirkulation.

Metacade Pris Forudsigelse

Metacade har så stort et potentiale, at pris MCADE’s pris forudsigelse sandsynligvis vil rammes meget hurtig. Med lanceringer i 2023, vil brugernes efterspørgsel betyde at MCADE stiger hurtigt, og som et resultat heraf kunne MCADE’s pris meget vel smadre igennem 1$ barrieren i slutningen af året.

Med et roadmap der viser lancerings tidspunkter, spækket med værdi tilføjelser i de kommende år, spekulerer mange investerings grupper på om en pris på 8$ i slutningen af 2025, ville være en god værdi, taget projektets potentiale i betragtning.

Virksomheds Adoption for Polygon?

Polygon har fået en hel del momentum i de seneste år og viser ingen tegn på at sænke farten, på trods af den succesfulde eksekvering af The Merge, hvilket giver Ethereum et mere skalerbart fundament, der kan bruges til at drive Ethereum videre.

Polygon kan også prale af nogle store virksomheds projekter, der kører på deres netværk, hvor både Starbucks og Adidas kører NFT-baserede tests, som er forbundet med MATIC. Polygon fokuserer benhårdt på erhvervsmæssige andevendelsesmuligheder, og idet mere af erhvervslivet gerne vil dyppe tæerne i blockchain, kunne det drage nytte heraf.

Polygon Pris Forudsigelse

Polygons pris forudsigelse afhænger mest af det momentum som Polygon kan opbygge i de kommende år og den hastighed hvormed Web3 bliver mere mainstream.

2023 har allerede været svært for store dele af erhvervslivet, så en stigning på 2$ på MATIC vil være en kæmpe sejr. MATIC indehavere håber at 2025 vil føre et stærkere økonomisk miljø med sig, hvor MATIC vil være i stand til at kunne nå 5$ på dette tidspunkt, hvis de får nogle store internationale partnere med ombord.

Metacade er en Potentielt Glimrende Investeringsmulighed

Hvor Polygon pris forudsigelsen tilbyder stærke afkast, af et veletableret projekt at være, er det klart at Metacade er det stærkere investeringsvalg for investorer, der gerne vil optimere deres afkast. Metacade’s fokus på at tilbyde en bred vifte af spil og indtægtsmuligheder for dets fællesskab vil hjælpe det med at vokse og kan endda blive endnu mere værdifuldt i fremtiden.

Idet Metacades krypto presale er rødglødende i øjeblikket, er denne sjældne chance for, hvad der kunne være den perfekte investering, sandsynligvis ikke tilgængelig meget længere.

Du kan deltage i Metacade Presalet her.