Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Krypto Investorer Der Leder Efter Hotte Mønter, Køber Metacade’s Presale

Krypto Investorer Der Leder Efter Hotte Mønter, Køber Metacade’s Presale

Krypto gamings nye dreng i klassen, Metacade, er blevet omdrejningspunktet hos snu krypto investorer alle steder og er blevet en must-have altcoin i dets presale event. Efter at have rejst fantastiske $10.2m på bare 16 uger siden dets lancering, fortsætter den native MCADE mønt med at få momentum idet det accelererer i dets presale events 6 stadie.

Enhver krypto investor vil have fat i den næste store altcoin, og med Metacade’s brede appel, og langtids potentiale for at skabe krypto historie, spørger eksperter dem selv - hvor højt kan Metacade nå?

Hvor højt kan MCADE nå i 2023?

MCADE har allerede genereret massiv efterspørgsel indtil videre i dets presale event, i takt med at investorer strømmer til denne spændende nye altcoin, og forventningen er at denne efterspørgsel vil fortsætte med at vokse når presalet slutter. Idet investorer, der er langsomme til at opdage MCADES potentiale, er nødt til at vente på det offentlige salg på børserne, forventes priserne at stige sammen med efterspørgslen.

MCADE planlægger at blive listet på flere centraliserede børser (CEX), og decentralicerede børser når dets presale slutter og har allerede annonceret MEXC og Bitmart. Med flere planlagte lanceringer af nye funktioner planlagt i 2023, vil MCADE’s pris sandsynligvis fortsætte med at stige året ud. Mange eksperter mener at $0.60 vil blive et konservativt estimat mod årets slutning, en værdi der vil repræsentere en 30x stigning fra dets endelige presale værdi på $0.02.

Hvad er Metacade?

Metacade bygger det mest omfattende udvalg af play-to-earn (P2E) spil i blockchain krypto rummet ved at kombinere klassiske arkade titler fra gamle tider, med moderne banebrydende Web3 etablerede fremtidige klassikere. Metacade vil sandsynligvis dominere GameFi markedet i de kommende år med dets kæmpe kompendium af titler og fremragende indtjenings mekanikker.

Metacade’s rækkevidde vil gå langt ud over bare at hoste spil. De planlægger at bygge et stort fællesskab og samle gaming entusiaster og krypto fans på ét sted og tilbyde dem et sted, hvor de kan udvide deres netværk og samarbejde. Platformens forpligtelse til dets fællesskab strækker sig udover P2E mekanik, idet der er et incitament for at bygge fællesskabet ved at tilbyde belønninger til brugere, der poster socialt indhold på platformen.

Dette skaber det berygtede Create2Earn program, hvormed brugere kan få krypto belønninger, hver gang de skriver noget på hubben. Dette kan være i form af spilanmeldelser, deling af alfa, spiltips og generelle bidrag til live chats og reddit-lignende fora.

Hvordan virker MCADE?

Brændslet for Metacade platformen er den native MCADE altcoin, som underbygger al aktivitet på platformen. Fra at tilbyde en kilde til belønninger til at geninvestere midler på platformen gennem ét af deres innovative programmer, såsom Compete2Earn eller Metagrants, bliver MCADE’s indtægts ruter skabt gennem flere interne og eksterne ruter.

Interne bidrag samles ved at stake tokens via Compete2Earn og gør det muligt for medlemmer at få adgang til online turneringer og præmie udtrækninger eller opleve pay-to-play titler. Ekstern finansiering skabes ved at opkræve virksomheder penge for at annoncere på hubben, frigivelse af eksterne arkade titler, og fra Q1 2024, ved at hoste de mest tillokkende nye Web3 karrieremuligheder på hubbens kommende job tavle.

Metacade: En GameFi pioner

Krypto investorer har lyst til at putte penge i Metacade grundet det enorme antal af imponerende funktioner, som platformen tilbyder til gamere. Den bedste af disse er det banebrydende Metagrants program, som er designet til at placere Metacade i frontlinjen af GameFi revolutionen, samtidig med at tilskynde til design og frigivelse af nye titler med tidlig finansiering.

Udviklere kan indsende ansøgninger for at få krypto finansiering til at hjælpe dem med at udvikle nye titler, eksklusivt til Metacade. Ansøgninger samles i en pulje og præsenteres for fællesskabet, der er indehavere af MCADE tokens, som herefter stemmer på deres favoritter. De ideer, der får flest stemmer, får et legat til at støtte deres produktion. Programmet bliver lanceret i Q3 2023, hvor de første titler rammer den virtuelle arkade i Q1 2024.

Hvor Metacade naturligvis nyder godt af programmet, ved at kunne holde sig foran konkurrencen ved ofte at frigive nye titler og dermed hjælpe platformen med at udvides, vil den bredere Web3 industri også kunne drage nytte af adgangen til de hotteste nye udviklings talenter, med ny frisk erfaring fra den virkelige verden af Web3 udvikling på deres CV, gennem programmet.

MCADE: Én af de bedste altcoins krypto investorer kan købe nu

Krypto investorer bruger meget tid på at jagte højde og lavpunkter for de næste projekter, og det er sjældent, at man møder ét med så lys en fremtid som Metacade. Den nuværende pris på kun $0.017 tilbyder krypto investorer utrolig værdi, sammenlignet med andre presales og GameFi tokens.

Da presalet i øjeblikket er på stadie 6 og bliver udsolgt hurtigt, anbefales det at krypto investorer køber deres MCADE tokens så hurtigt som muligt for at undgå at gå glip af presale priserne.

Du kan deltage i MCADE presalet her.