Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Kondomer i alle størrelser til gode priser

Noget af det vigtigste ved et kondom, udover at beskytte begge parter mod eventuelle sexsygdomme, er, at kondomet sidder ordentligt og behageligt på. Det er altså vigtigt at tage højde for både kondomets størrelse og tykkelse. Hvis kondomet f.eks. er for småt, er der nemlig en større chance for, at kondomet springer under sex. Du kan blive meget klogere på kondomer, kondomstørrelser og pasform ved at læse med herunder.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken størrelse kondom jeg skal købe?

Det skal først og fremmest siges, at det altid er en god idé for at kvinde at have kondomer i forskellige størrelser, hvis man har skiftende partnere. Kondomer kan fås i alt fra størrelse XS til XXL, så det er altid godt at have lidt af hvert på sig, eventuelt i pungen, eller hjemme hos dig selv.

Når en mand skal finde ud af, hvilken størrelse kondom han bruger, er der nogle parametre, der er vigtige at tage højde for. Noget af det første at tage udgangspunkt i, er følelsen af at have kondomet på. Det er vigtigt at mærke efter, om kondomet strammer og føles ubehageligt at have på. Hvis det gør det, skal du vælge en eller to størrelser større. Som mand er det også en god idé at have en eller to størrelser at vælge imellem, hvis du ikke er hundrede procent sikker på din størrelse.

Hvis du har en kondomstørrelse, som er ude for ’standarden’, kan det være svært at finde størrelsen i en fysisk butik. Du kan f.eks. finde et godt udvalg af store kondomer i god kvalitet lige her. Normalt kan du købe kondomer i apoteker eller supermarkeder, men hvis du bruger en meget lille eller en meget stor størrelse, findes der flere webbutikker med et bredt udvalg af disse størrelser.

Nydelsesfuld sex med kondom

Nogle er af den overbevisning, at sex bliver ’mindre godt’ med kondom. Dette er en misforstået overbevisning, da der findes mange forskellige kondomer i forskellige tykkelser. Du kan f.eks. købe en pakke kondomer, som er ekstra tynde, hvilket er så tæt som en hud til hud oplevelse som muligt.

Det behøver ikke at koste en formue at købe et luksuskondom. Du kan finde billige kondomer lige her, eventuelt kondomer som er ekstra tynde og som er af god kvalitet. Som nævnt er det vigtigt, at du kender din størrelse, da kondomet kan springe, hvis det er for småt eller ryge af, hvis det er for stort.

Udover tykkelsen på kondomet bliver der produceret kondomer, som har særlige smage, farve eller sågar riller på. Dette kan dig og din partner lege med – kondomer med farve, smag eller riller kan endda tilføje en helt ny dimension til sexlivet. De kondomer, der smager af noget særligt, er især sjove at bruge i forbindelse med oralsex. Kondomer som har riller på sig, giver modparten ekstra meget nydelse under sex.

Når du har fundet din størrelse, kan du gå amok i forskellige typer kondomer og udforske følelsen af det.