Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Kom tættere på din partner med en dobbeltdyne

Kom tættere på din partner med en dobbeltdyne

Det er hyggeligt at kunne ligge putte i sengen, men det er nogle gange lidt besværligt, når man har to separate dyner. Skal begge ligger under én dyne, eller skal man prøve at have begge over sig? Dette kan betyde, at der kommer overlap, hvilket kan blive varmt, eller at der kommer ”huller” mellem de to dyner, hvilket til gengæld kan blive koldt. Hvad er løsningen? En dobbeltdyne!

Hold varmen begge to

Mange forbinder måske dobbeltdyner med, at det ender med kun at være den ene, der har noget dyne tilbage, da personen har trukket dynen af den anden. Men dobbeltdyner i virkeligheden så brede, at der er god plads til jer begge, og det er især en god løsning, hvis I gerne vil kunne ligge tæt sammen og sove.

En dobbeltdyne lægger op til mere nærvær, hvilket er en rigtig god ting, hvis dig og din partner gerne vil tættere på hinanden – måske både fysisk og følelsesmæssigt. Med dobbeltdynen kan I begge være sikre på at holde varmen og kan lægge jer tæt på hinanden, når I har lyst. Dynen er dog også bred nok til, at I sagtens kan flytte jer lidt væk fra hinanden, hvis det bliver for varmt, eller I har brug for at ligge anderledes. En dobbeltdyne kan selvfølgelig også, ligesom med enkeltdyner, fås i forskellige tykkelser, så I kan skifte den ud efter årstid og undgår at fryse eller at få det for varmt, når I sover.

Godt valg til den lille seng

Nogle gange har man ikke plads til en stor dobbeltseng i sit hjem, og man må derfor nøjes med en mindre seng på for eksempel 120 eller 140 cm. Dette kan være helt fint til to personer, men kan dog ende med at gøre det besværligt, hvis de to personer sover med hver deres enkeltdyne. Det er nemlig svært at få plads til to enkeltdyner i en mindre seng, og det ender ofte med, at de kommer til at skabe store bunker af dyne, eller at den ene falder ned i løbet af natten.

Med en dobbeltdyne er det langt nemmere at holde styr på det hele, og der er mindre risiko for, at I mister dynen over natten, da den ligger hen over jer begge. I slipper også for, at plads på sengen går til spilde på grund af, at I ikke kan ligge nær så tæt, fordi I har hver jeres dyne. Det er altså god måde at få mest muligt ud af en mindre seng på.

Pænere soveværelse

Det er måske ikke noget, alle går så meget op i, men hvis du godt kan lide boligindretning og går op i at din bolig ser godt ud – måske især, når der kommer gæster – er en dobbeltdyne en hjælp. Det er nemlig meget nemmere at rede sengen og få den til at se pæn ud, når der kun er en dyne. Den kan nemmere ligge pænt og fladt, og du undgår små bunker af dyner eller at skulle folde de to enkeltdyner sammen, for at det kommer til at se ordentligt ud.