Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Keramik er det nye sort – Laver du også dine egne tallerkner og krus?

Keramik er blevet enormt populære i disse tider, hvor flere og flere laver sine egne tallerkner og krus. Det kan skyldes en lang række forskellige faktorer, og det er især blandt de unge, at der er en stor interesse for at lave blandt andet skåle i keramik. Du kan her i artiklen læse meget mere om, hvordan keramik er det nye sort i disse tider, og hvordan du også selv kan komme i gang med at lave dine egne tallerkner og krus til hjemmet.

Keramik er det nye sort – Laver du også dine egne tallerkner og krus?

Fordyb dig i traditionelle håndværksfag og bliv mere uafhængige af sociale medier

Der kan være mange årsager til, at keramik pludselig er blevet så enormt populært blandt danskerne. Der er eksempelvis flere, der forsøger at blive mere uafhængige af sociale medier og i stedet ønsker at fordybe sig i de mere traditionelle håndværksfag. Af denne årsag er der også mange, der er begyndt at strikke og hækle. Det kan således ses som en form for ungdomsoprør i disse tider, at man i stedet for at sidde med hovedet begravet i en smartphone eller computer hellere vil lave noget kreativt med sine hænder.

Udforsk dine kreative evner ved hjælp af keramik

Der er ingen tvivl om, at keramik er en rigtig god måde at udforske sine kreative evner på, og der er i dag rigtig mange muligheder med keramik. Du kan helt selv vælge, om du vil lave skåle, krus eller tallerkner, og hvordan de skal se ud. Det kræver dog, at man har en smule kreativitet gemt inden i sig, og at man ved lidt om, hvordan det skal gøres.

Har du aldrig lavet keramik før i dit liv, kan du med fordel besøge WeTeach.dk, som tilbyder keramikkursus til alle danskere, der har lyst til at give sig i kast med keramik og udforske denne nye trend, der virkelig må siges at have taget Danmark med storm.

Keramik er særligt populært blandt unge mennesker

Som tidligere nævnt er det særligt de unge mennesker, der har taget keramikken til sig. Det ses især på de danske højskoler, hvor eleverne i større og større grad vælger håndværksfag. Det er ikke kun keramik, der på højskolerne er et stort hit, men det samme er sløjdfagene, hvor der blandt andet laves træhylder. Det bliver således spændende at følge denne udvikling med årene for at se, om denne fascination for de traditionelle håndværksfag blot er en midlertidig ting eller noget, der bliver ved.

Fascinationen for keramik er bestemt positivt

Det kan umiddelbart kun betragtes som en positiv ting, at keramik er blevet så populært blandt danskerne, hvorfor der bliver mindre og mindre tid til de sociale medier. Flere undersøgelser har peget på, at hvis du bruger meget tid på de sociale medier, kan dette resultere i et lavere selvværd. Derfor kan det umiddelbart godt opfattes som positivt, at der er opstået denne interesse for at udforske sine kreative evner noget mere, så man kan fordybe sig i andet end noget, der har med Facebook og Instagram at gøre.