Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Kan Bitcoin hjælpe på verdens fred?

Kan Bitcoin hjælpe på verdens fred?

Hvordan Bitcoins proof-of-work-konsensusmekanisme er et fredeligt alternativ, til den dominerende konsensusmekanisme: Krigende militærer.

Et sjældent og undvigende LinkedIn-indlæg, der faktisk er interessant og tankevækkende. Det kommer fra Jason Lowrey, medlem af US Space Force, og det beskriver Jason's tese om, at Bitcoin kan være et middel, som menneskeheden kan indlede i en verdensomspændende fredstid. Bitcoin-protokollens karakter ved hjælp af en Proof of Work-konsensusmekanisme, til retfærdigt at registrere og spore ejerskabsændringer inden for dens distribuerede hovedbogspositioner, gør det godt at erstatte den fremherskende konsensusmekanisme, der bruges i dag til "at validere den legitime ejendomsstilstand og dens forsyningskæde"; militærer, der deltager i fysisk krigsførelse. Sagt på en anden måde, hvis menneskeheden vedtager en Bitcoin Standard, ville alle krige ende, fordi vi ville have en mere fredelig måde at bestemme friheds-/ejendomsstaten.

Nu er dette kun en tese, som Jason har fremlagt, og der er ingen måde at vide med sikkerhed, om det er sådan, tingene vil forløbe. Dette ligner dog meget et par ideer, vi har talt om fra tid til anden. Den fremsat af Henry Ford og Buckminster Fuller; en overgang til en valuta understøttet af energi ville afslutte krige. Den anden fremlagt af Elaine Ou; nationer kunne teoretisk udfase deres atomarsenaler og bevise det, ved at måle ændringer i Bitcoins hashrate over en bestemt periode med.

Bitcoin som energivaluta

Dette er alle teorier og teser på dette tidspunkt. Faktisk kan man argumentere for, at Bitcoin allerede er den energivaluta, som Ford og Fuller havde forestillet sig, og de fleste mennesker er bare ikke klar over det endnu. Uanset hvad ser det ud til, at mennesket giver meget mening, at verden vil blive mere fredelig, efterhånden som menneskeheden får midler til at gøre det rentabelt, hvilket Bitcoin-minedrift giver. Alle energiressourcer er spredt ud over planeten. Oprettelse af et lige spillerum, hvor alle spiller efter de samme nøjagtige regler; finde ud af, hvordan man erhverver ASIC'er og slutter dem til, så du kan begynde at erhverve Bitcoins, kan føre til bedre og mere fredelige resultater.

Kryptomarkedet er ekstremt volatilt. Det er meget vigtigt at vælge regulerede og troværdige platforme, hvis du er nybegynder. Et eksempel på en sådan platform er Bitcoin Prime.

I stor skala vil dette lige spillerum hjælpe os med at slippe af med "verdens vildt intervallerende, meningsspillede, top-power-system-manipulerbare monetære systemer" som Fuller så veltalende beskriver det. Samfundet vil have været tilskyndet tilstrækkeligt til at droppe det gamle manipulerede system for de mere fair spilleregler. I stedet for at fokusere på at erhverve ejendomme og aktiver i den fysiske verden, som naturligvis fører til konflikter, vil samfund fokusere på at konvertere deres energiressourcer, der gør dem i stand til at erhverve Bitcoin; den bedste form for penge, verden nogensinde har set. Med hensyn til kvaliteten af det monetære gode og det distribuerede netværk, der sporer dets bevægelse. Bitcoin vil suge værdi ind fra alle andre værdiforretninger, som de fleste er fortrolige med i dag, samtidig med at de muliggør indtægtsgenerering af strandede energivirksomheder rundt om i verden samtidigt.

Valuta understøttet af energi

Jeg burde nok ikke sige, at det vil gøre det og være mere beskrivende ved at sige, at det gør det lige nu, bare i meget lille skala.

Anyway, jeg er kommet lidt af sporet her. Jeg gætter på, at det, jeg forsøger at fremhæve i dette nummer, er det faktum, at ideen om en valuta understøttet af energi, der indleder verdensfreden, har eksisteret i mindst et århundrede, og Bitcoin kan være en implementering af den idé i naturen.

Jeg kan ikke vente med at læse Jason's speciale, hvis han nogensinde gør det offentligt!

Kryptovalutaplatforme er nu gjort tilgængelige og bekvemme på grund af denne stigende tendens. Forbedring af kryptovalutaudveksling er allerede ved at blive implementeret, hvilket gør det sikkert og let at bruge.