Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Jordvarme er billig varme

Sådan sparer du penge ved at skifte til jordvarme

Jordvarme, også kaldet geotermisk opvarmning, er en proces, der bruger jordens naturlige varme til at opvarme et hjem eller en virksomhed. Geotermiske systemer er meget effektive, og de kan spare dig penge på dit energiforbrug. De indledende omkostninger ved installation af et geotermisk system kan være højere end andre typer opvarmningssystemer, men de langsigtede besparelser kan være betydelige. Geotermiske systemer er også miljøvenlige, da de ikke udleder nogen emissioner til atmosfæren. Hvis du er interesseret i at spare penge på dine energiomkostninger, er et skift til jordvarme en glimrende mulighed at overveje, samt noget som du kan læse meget mere om i denne artikel, om hvordan du kan spare penge på at skifte til jordvarme.

Hvorfor skifte til jordvarme?

En af de mest effektive og miljøvenlige måder at opvarme dit hjem på er med geotermisk energi. Denne form for opvarmning fungerer ved at bruge jordens naturlige varme, til at opvarme dit hjem om vinteren og køle det om sommeren. Om vinteren udtrækker et jordvarmeanlæg varme fra jorden og overfører den til dit hjem. Om sommeren er processen omvendt, og systemet fjerner varme fra dit hjem og overfører den til jorden. Da jordvarmeanlæg bruger jordens konstante temperatur til at opvarme og køle dit hjem, er de ekstremt effektive. Læs mere om jordvarmeanlæg her.

Der er mange penge at spare

Faktisk kan geotermiske systemer reducere dine varme- og køleregninger med op til 70 %. Desuden har geotermiske systemer et meget lille CO2-fodaftryk og udleder ikke skadelige emissioner til atmosfæren. Hvis du leder efter en måde at spare penge på og reducere din indvirkning på miljøet på, så kan du med fordel skifte til at varme og køle dit hus, ved hjælp af jordvarme. Det er en stor investering, men samtidig en investering, som tjener sig mange gange hjem på længere sigt.