Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Investering i Bitcoin vokser i popularitet

Virtuelle valutaer får ny vind i sejlene af Facebooks Libra-valuta

Selvom den mest kendte kryptovaluta Bitcoin kunne fejre 10-års jubilæum sidste efterår, er den virtuelle “mønt” først for alvor kommet på alles læber de sidste par år. Det er der også god grund til: Udover at teknologien bag Bitcoin bl.a. har været med til at understøtte udviklingen af bedre datasikkerhed, er Bitcoin nemlig blevet en ganske fordelagtig investering.

Investering i Bitcoin vokser i popularitet

Kryptovalutaer kan drage fordel af kommende regulativer

Facebook løftede senest i juni sløret for at deres egen virtuelle valuta Libra vil få sin debut i foråret 2020. Denne nyhed har endnu ikke fået en større mediebevågenhed, men det har i den grad vakt opmærksomheden fra politikernes side: Den amerikanske præsident Donald Trump reagerede derfor stærkt på Facebooks nyheder om, at de i fremtiden vil lancere deres eget digitale betalingsmiddel og -system. Facebook bruges globalt af mere end 2,3 mia. mennesker, så det er bestemt en central sag at kræve at privatlivsbeskyttelse og datasikkerhed i forbindelse med pengeoverførsler prioriteres højt af mediegiganten.

Dette politiske fokus på en nødvendig regulation af Libra vil få stor indflydelse på samme diskussion inden for kryptovaluta. Der udvikles nemlig i øjeblikket globale regulativer, der skal sikre en mere stabil kurs på Bitcoin og de andre kryptovalutaer. Det vil gøre Bitcoin til en mere sikker investering - og dette kan man allerede se ved den stigende interesse for at købe Bitcoins.

Hvordan investerer man nemmest i Bitcoins?

Det har aldrig været nemmere og sikrere at få et overskud, hvis man køber og sælger Bitcoin på det rette tidspunkt. Men hvordan kommer man i gang med at investere i kryptovaluta?

Først og fremmest skal du finde en god og pålidelig platform, som du kan investere igennem. På den danske side Coinbox finder du en solid introduktion til investering i Bitcoin samt en oversigt over de forskellige platforme, der er værd at investere igennem. Du kan indtil videre købe Bitcoin for mindre beløb, så du behøver på ingen måde indskyde hele din opsparing i projektet. Vil du have et godt indblik i investering i kryptovaluta, inden du overfører penge, kan du på mange investeringsplatforme kave helt gratis test-investeringer, så du helt praktisk kan lære investeringssiderne at kende.

For det andet er der også flere muligheder for investering i bitcoin, alt efter om du har lyst til at bruge lidt mere tid på at gå i dybden med dit helt eget investeringsprojekt, eller om du gerne vil have en mere løbende investering, som ikke kræver det helt store fra din side. Sidstnævnte form for investering kaldes ofte for en investeringsrobot, da det fungerer ved at et program automatisk køber og sælger dine Bitcoin alt efter markedets udvikling og kurs. På den måde behøver du ikke selv tjekke kursen, men kan nyde godt af de gode afkast.