Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Inspiration til dit nye køkken

Hvad enten vi bor i en lejlighed i byen eller i et hus udenfor byen, så bruger vi rigtig mange timer i køkkenet. Netop derfor kan mange godt lide at have et køkken der er funktionelt og ikke mindst pænt.

Men hvordan får du egentlig et funktionelt køkken der afspejler din personlighed?

Inspiration til dit nye køkken

Plads til forandring

Hvis du også er en af dem der ynder at tilbringe tid i køkkenet, både under madlavningen men også sammen med familien før og efter maden, så kan det være en fordel at gøre køkkenet til et behageligt sted at være.

Drømmer du om et nyt køkken, så er det godt at gøre et godt stykke forarbejde inden byggeprojektet skydes i gang.

Gør op med dig selv hvad lige netop dit køkken skal indeholde af elementer og hvidevarer, og indtænk derefter møbler og indretning.

Kitchn.dk er en online køkkenforhandler, hvor du kan finde masser af inspiration til dit kommende køkken. Her kan du bl.a. udforske et væld af køkkenlåger, farvekombinationer og bordplader i forskellige stilarter.

Hvis du ikke har tid eller råd til et komplet nyt køkken, så udskift eksempelvis blot køkkenlågerne. Får disse en ny farve eller et nyt design kan det give nyt liv til hele lokalet, så du kan få glæde af det i mange år endnu.

Nemt og praktisk

Et køkken bruges flere gange dagligt, og holder du ikke styr på alle maskinerne og servicen, så kan det hurtigt få et rodet udtryk.

Tænk derfor over opdeling i skufferne og skabene, så hver en genstand har sit helt eget sted. På den måde er det nemt at rydde tingene op, og man slipper for halve løsninger, fordi man ikke lige kan finde plads til dem.

Her bør du også tænke på affaldssortering og skuffeopdelere, da indholdet fylder særdeles meget og hurtigt kan skabe pladsmangel, hvis det ikke håndteres med omtanke.