Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Indbyd til hygge på terrassen med en lækker belysning

Indbyd til hygge på terrassen med en lækker belysning

Hvis du er så heldig at have en terrasse er det essentielt at du indretter den rigtigt. Det gælder lige meget om det er en større eller mindre terrasse, da begge dele påvirker belysningen. Det kan gøre en stor forskel at finde de rette lamper til at oplyse dette udendørsrum.

Med en lækker belysning kan du nemlig gøre din terrasse til et ideelt sted, når det kommer til hygge og afslapning på de varme sommeraftener.

Det skal du overveje ved valg af lys til din terrasse

Ved valg af lys til din terrasse er der mange ting, der skal overvejes. Først og fremmest er det essentielt, at du vælger lamper, der er lavet til at være udenfor. Det betyder, at du skal kigge på lampernes IP-klasse.

IP-klassen viser, hvor støv- og vandtæt lampen er. Du kan typisk finde frem til IP-klassen i produktbeskrivelsen. Er du i tvivl i forhold til, om en lampe tåler at være udenfor, er det en god idé at kontakte forhandleren. Hvis lampen skal hænge udenfor, bør du som minimum vælge en model med en IP-klasse på minimum IP44.

Hvis du ønsker et smukt oplyst miljø på din terrasse, er det ikke nødvendigvis lig med en høj elregning. Du kan nemlig investere i LED-lys i stedet for andre traditionelle lyskilder. LED-lys er yderst energivenligt, hvorfor du ikke behøver at tænke over dine elregninger.

Desuden er LED-pærer kendt for at være yderst holdbare og modstandsdygtige overfor diverse vind og vejr. Hos Plusled kan du finde masser af stilrene og flotte LED-lamper til udendørs brug.

Indret terrassen med forskellige former for LED-belysning

Når du skal i gang med at indrette din terrasse med LED-belysning, kan du gøre den ekstra hyggelig med flere former for lamper. Herunder finder du flere gode idéer, du kan gøre brug af til terrassen.

Skab hygge på bordet med LED-stearinlys

Der findes intet bedre end stearinlys, når det kommer til at skabe hygge. Dog er det ikke altid praktisk med helt almindelige stearinlys udenfor. I stedet for at vælge normale stearinlys kan du investere i LED-stearinlys. LED-stearinlys er et utrolig godt alternativ, da de i dag kan fås med en bevægelig flamme.

Det gør, at du nærmest ikke vil kunne se forskel på et almindeligt stearinlys og et LED-stearinlys. Desuden er disse typer af stearinlys genanvendelige, så du kan bruge dem igen og igen.

Få mere lys med spotlamper

På en terrasse er der ikke kun brug for hyggebelysning. Det er ydermere nødvendigt med en god belysning, der kan lyse godt op, hvis der eksempelvis skal tilberedes mad, grilles eller lignende. Det kan du sørge for med hjælp fra spotlamper.

Du kan desuden vælge en dæmpbar LED-spot, så du kan justere lyset alt efter, om der er brug for et kraftigt lys eller et mere blødt og hyggeligt lys.

Væglamper giver også godt med lys

Ikke nok med at væglamper på din terrasse kan skabe tryghed og sikkerhed, så giver de også rigtig godt med lys. Væglamper kan både være med til at sikre et godt lys ligesom, at de kan være med til at skabe en hyggelig stemning.

Derfor er det en fordel at bruge væglamper på din terrasse, hvis du ønsker en belysning, der kan lidt af det hele.