Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Imens Metacade’s Krypto Presale Marcherer Videre, Strømmer Investorer Til For At Undgå FOMO

Imens Metacade’s Krypto Presale Marcherer Videre, Strømmer Investorer Til For At Undgå FOMO

Metacade, en fællesskabs dreven blockchain gaming finance (GameFi) platform, har opbygget et voldsomt momentum i dets MCADE tokens presale, efter det for nyligt har annonceret, at det vil liste tokenet på den centraliserede børs MEXC.

Det er nu i sit endelig stadie, og der går ikke længe før presalet bliver udsolgt, og MCADE officielt bliver listet på krypto børser inklusiv Bitmart, Uniswap og MEXC.

Hurtige krypto investorer strømmer til presalet for at undgå FOMO, imens Metacade viser potentiale for markante afkast i den nære fremtid.

Hvad er Metacade?

Metacade har sat et mål om at bygge den største play-to-earn arkade i verden, hvilket vil placere det foran mange andre GameFi projekter. Projektets planer om at tilbyde et omfattende spiludvalg og henvende sig til flere typer af spillere, adskiller det fra andre eksisterende gaming platforme, der generelt fokuserer på bare én titel.

Metacades evne til at appellere til både afslappede og konkurrencelystne gamere, sammenholdt med løftet om belønninger for deres indsats, vil garanteret nå ud til et uhørt publikum. Det store totale adresserbare marked (TAM) får investorer til at gå amok, og gør dem ivrige over at blive involverede i dette fremragende projekt.

Belønningssystemet, der er indlejret i Metacade har et meget imponerende design, og gør det muligt for brugere at opnå incitamenter for aktiviteter, der bidrager til gaming økosystemet. Det er rigtigt - at skrive spil anmeldelser, dele alfa opdateringer, eller bare ved at engagere med fællesskabet kan alt sammen resultere i belønninger.

Uanset hvordan du deltager i Metacade, er der masser af muligheder for at høste fordelene, og blive belønnet for dine handlinger.

Hvordan Virker Metacade Platformen?

Metacade går efter at bygge den største samling af play-to-earn (P2E) spil i arkade stil på blockchain. Arkaden vil understøtte både afslappet og konkurrencepræget gameplay og gøre det muligt for gamere at spille og tjene, som de har lyst til.

Metacade vil også være vært for yderligere funktioner, beskrevet i deres whitepaper, som spænder fra dets Work2Earn initiativ der fremviser Web3 jobmuligheder, og Metagrants finansiering for spiludviklere.

Work2Earn vil forbinde gaming industriens proffer med betalte job muligheder hos nogle af de største virksomheder i Web3, inklusiv nogle af Metacades partner projekter. Dette Metagrants program vil finansiere den næste bølge af blockchain GameFi innovation. Udviklere vil indsende forslag til platformen, og fællesskabet vil stemme på hvilke projekter, der skal modtage legater.

Hvad er MCADE?

MCADE tokenet er centralt for Metacade økosystemet og faciliterer alle platformens transaktioner på blockchain. Spillere vil bruge MCADE tokenet til at betale for konkurrencer, turneringer og merchandise. Token indehavere kan også stake deres MCADE på platformen for at øge deres beholdning.

Metacade har allerede lavet et partnerskab med Bitmart og MEXC, to ledende krypto børser, som vil liste MCADE, når dets presale er færdigt. Der er også planer om udvidelse på tværs af decentraliserede børser.

Metacade Presale Opdatering

Metacades succesfulde MCADE presale har rejst millioner af dollars i investering på bare ganske få uger. Der er ni stadier i kryptoforsalget, som startede ved $0,008 pr. MCADE-token. Den sidste fase i forsalget er i øjeblikket prissat til $0,02, med værdien sat til at stige, når MCADE rammer børserne.

MCADE’s børsnoteringer vil udvide dets eksponering for krypto fællesskabet og tilbyde nye veje, hvorpå investorer kan blive involveret i platformen.

Er MCADE en God Investering?

MCADE krypto presalet er en mulighed, hvor investorer kan blive involveret i et krypto projekt i løbet af dets tidligste investerings stadier. Tokenets værdi forventes at stige efter presalet og børsnoteringerne og giver et potentiale for et 100x afkast takket være den forøgede trading volume.

Koden, der ligger bag Metacade’s platform, er blevet grundigt analyseret og evalueret af blockchain revisor Certik, hvilket placerer det blandt velkendte krypto projekter som Aave, Decentraland og Polygon og giver investorer et godt grundlag til at have tillid til projektet.

Metacade´s mål er at blive et ledende projekt i GameFi med potentialet for at vokse i størrelse op til andre store blockchain metaverse spil som Axie Infinity og Decentraland.

Metacade tilbyder et alternativ for investorer, som har oplevet skuffelse over ikke at have investeret i den første bølge af blockchain gaming revolutionen.

Overvej at Investere i Metacade’s MCADE Presale

Metacades krypto presale gør det muligt for investorer at opnå store afkast ved at støtte projektet på dets tidligste stadier. Med den kommende lancering af MCADE tokenet på store kryptovaluta børser, når presalet er færdiggjort, kan investorer potentielt set se 100x afkast på deres investering. Dette kunne overhale de potentielle afkast på mange andre coins.

Når alt kommer til alt, så kan investorer, der gerne vil diversificere deres krypto portefølje og deltage i GameFi revolutionen undgå FOMO og drage nytte af at investere i MCADE tokens.

Du kan deltage i Metacade krypto presalet her.