Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Hvordan skal sommerferien holdes i 2020?

Sommeren er for de fleste vedkommende stadigvæk meget uvis. COVID-19 har ene og alene sørget for, at fremtidige planer om at rejse er blevet udskudt, eller i hvert fald sat på pause. Vi lever dag til dag, og vi bliver konstant opdateret af myndighederne.

At alting er uvist, gør det også meget svært at planlægge sommerferien. Mange har valgt ikke at tage af sted, og simpelthen bare bliver hjemmet i år. Andre venter tiden an og ser hvordan situationen udvikler sig, og vil altså synes det er ærgerligt at have bestilt en uge i sommerhus Blåvand, hvis det er muligt at komme sydpå.

Hvordan skal sommerferien holdes i 2020?

Hvad er chancerne for en ferie i udlandet?

Som nævnt tidligere, så holder de fleste danskere sig indenfor grænser denne sommer. Det er dog ikke alle der kan holde sig hjemme, og nu hvor Danmark har åbnet grænserne igen, så ser de deres mulighed for at komme afsted sydpå alligevel.

Det er ikke så simpelt alligevel, for det er langt fra de fleste hoteller, flyselskaber eller rejseselskaber som kører på fuld kapacitet endnu. Priserne på de danske rejse sider er meget høje, så chancerne for at komme afsted er altså ikke lig hvad de var før Corona.

Der er dog penge at spare ved at bestille fra et tysk rejseselskab. De har samtidig haft grænserne åbnet en del længere tid end vi har, så de er også bedre forberedte på, at folk gerne vil rejse alligevel.

Hvordan skal tiden tilbringes herhjemme i Danmark

Skal du tilbringe sommeren hjemme i Danmark, så er det en god idé at have planlagt lidt aktiviteter så sommerferien ikke bliver så kedelig igen. Vi har også meget at byde på herhjemme, og man kan vælge at benytte muligheden til at være lidt kulturel, og måske besøge steder i Danmark, som man endnu ikke har fået set.

Gokart er en rigtig sjov aktivitet, og der findes mange baner – både indendørs og udendørs, så vejret bliver ikke en udfordring.

Vi har også en masse bunkers man kan besøge. Det er en vigtig del af historien, og så er det også utroligt spændende at forestille sig hvordan livet har været nede i sådan en bunkers under krigen!

Man kan også bruge tiden mere produktivt, og forsøge at få lavet de ting eller projekter som man har udskudt i længe. Måske du har haft planer om at lave en lækker terrasse, men har ikke haft tiden endnu. Nu har du tiden, og så kan du liges så godt bruge den fornuftigt.

Få det bedste ud af denne tid

Det bedste man kan gøre i denne tid, er at se muligheder fremfor begrænsninger. Det kan godt være, at der opstår begrænsninger, men med disse begrænsninger opstår der også muligheder. Der er et ordsprog som hedder ”der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget”. Det kan godt være, at du ikke er spærret inde derhjemme, og ikke må komme på arbejde endnu, men nu har du tid til så meget andet. Udnyt tiden og friheden ved at se mulighederne der opstår.