Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Hvad stiller man op med d vitamin mangel?

Hvad stiller man op med d vitamin mangel?

Det er vigtigt, at din krop får alle de forskellige næringsstoffer, som den har brug for. Og der er faktisk mange forskellige af slagsen, som du ville have svært ved at undvære i længere tid ad gangen. Derfor er det også vigtigt, at du gør noget ved det, hvis du opdager, at der er noget, du behøver mere af. For typisk vil det kunne mærkes på den ene eller den anden vis. Men hvad stiller du egentlig op med mangel på d vitamin - se her.

Få en lægelig vurdering

Det vil typisk ikke være helt enkelt at sige, præcis hvilke næringsstoffer du behøver flere af. Selvom der som regel vil være nogle bestemte symptomer forbundet med det, så kan det være svært at afgøre, præcis hvor problemet ligger.

Hvis du har en mistanke om, at alt ikke er helt, som det bør være, bør du gå til lægen. Her kan du ved hjælp af blodprøver få konkrete svar på, om der er noget, du behøver mere af. På den måde kan du altså også nemmere finde ud af, nøjagtig hvad du skal stille op.

Overvej at tage kosttilskud

Hvis det så viser sig, at det er d vitamin mangel, der er tale om, så kan du overveje at tage et kosttilskud. Dette er bestemt ikke noget, du vil kunne nøjes med i hverdagen. For det kan ikke erstatte en sund og varieret kost. Men mens dine tal endnu er for lave, kan det være en måde at få tingene i orden på.

Find en bedre naturlig kilde

Du ved måske allerede, at solen er en af de vigtigste kilder til at få dine tal i orden igen. Derfor er det også oplagt at få mere sollys. Men der er faktisk også andre kilder i form af blandt andet fisk og æg, som kan være en hjælp.