Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Hvad skal du lave til påske?

Påsken står lige for døren. Det betyder helligdage og fri fra arbejde for de fleste af os. Hvis du ikke skal på arbejde, kan det derfor være en oplagt mulighed for at gøre noget, som du ellers ikke har tid til. Her får du nogle ideer til, hvad du kan lave i påsken, som du kan bruge afhængig af, hvem din påske skal tilbringes med.

Hvad skal du lave til påske?

1 Påskeophold på Hindsgavl Slot

En af de ting, som du kan bruge din påske på, er at tage på påskeophold for 2 på Hindsgavl Slot. De har nemlig sammensat to ophold helt specielt for påsken. Det er ophold med ankomst enten skærtorsdag eller langfredag. Uanset hvilket ophold I vælger, så er I garanteret lækker mad og vin samt flot natur. Hindsgavl Slot byder derudover på en smuk park samt Dyrehave. I Dyrehaven kan du både opleve krondyr, dådyr, smuk skov, vandhuller samt storslåede skrænter. Du kan læse mere om påskeopholdet på Hindsgavl Slot her.

2 Besøg af påskeharen

Hvis du har børn eller får besøg af børn i påsken, så kan du give dem en oplevelse. Du kan arrangere et besøg af påskeharen. Du kan fortælle børnene, at påskeharen har det med at lægge chokoladeæg i haven. Derfor skal de ud at finde chokoladeæggene. Du kan enten lave et kort fra påskeharen, hvor der er ledetråde til, hvor chokoladeæggene er eller blot lade dem løbe rundt i haven. Hvis det er dårligt vejr, kan I overveje at gøre det indenfor i stedet for.

3 Afslapning

Du kan også vælge blot at slappe af i din påske. Det kan betyde lange gåture, hvis vejret tillader det. Det kan også betyde en masse film og serier i sofaen, hvor du bare får koblet af. Det kan ind imellem være tiltrængt ikke at have nogen aftaler på sine fridage og blot skulle slappe af. Derfor kan det også være, at dette er den perfekte påske for dig.