Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Husk at ansøge om dit ESTA i god tid

Husk at ansøge om dit ESTA i god tid

Når du skal rejse til USA, så er det vigtigt at huske at ansøge om et ESTA og selvom at der er mange der har deres ESTA indenfor få timer, så er det ikke noget man bør tage som en selvfølge, at det også sker for en selv. Det er derfor vigtigt at huske at ansøge om et ESTA i god tid.

Du kan ikke rejse til USA uden et ESTA

Rejsen over Atlanten er noget rigtig mange danskere vælger at opleve og som mange ved, så er Danmark et af de lande der i forhold til USA er visumfrie. Det betyder dog ikke at man ikke skal have en form for rejsetilladelse. Du skal stadig søge om et ESTA, som fungerer som din elektroniske rejsetilladelse.

Du kan slet ikke komme ind i USA uden at have din rejsetilladelse dertil så ansøg om ESTA med det samme at du ved at du skal til USA, så den del er på plads.

Dit ESTA bliver registeret på dit elektroniske pas

Dit ESTA er en elektronisk rejsetilladelse som du både søger om elektronisk og modtager elektronisk. Det er gyldigt i 2 år eller så længe dit pas er gyldigt. Grunden til at gyldigheden for dit ESTA afhænger af dit pas’ gyldighedsperiode skyldes, at når du modtager dit ESTA, så er det ikke i form af en konventionel rejsetilladelse, men i stedet bliver det registreret på dit pas ved hjælp af dit pasnummer.

Når nu at dit ESTA bliver registreret på dit pas ved hjælp af dit pasnummer, så er det derfor også vigtigt at dit pas ikke bliver fornyet inden du rejser til USA og efter at du har ansøgt om dit ESTA. I dette tilfælde vil du skulle søge om et nyt ESTA, så husk at sikre dig at gyldighedsperioden for dit pas er tilstrækkelig.

Du kan rejse flere gange på det samme ESTA

Hvis du allerede nu ved at du skal rejse flere gange til USA indenfor de næste 2 år, så kan det være en besparelse for dig at forny dit pas nu, hvis du ved at det vil udløbe inden de 2 år er gået. Du kan nemlig bruge det samme ESTA til flere rejser, så længe du husker at vende hjem til Danmark ind imellem dine rejser.

Dit ESTA giver dig tilladelse til at opholde dig i USA i op til 90 dage ad gangen. Der kan altså være mange smutture til USA på samme ESTA, hvis du blot sørger for at planlægge grundigt ud i fremtiden.