Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Hold juleferien i udlandet – læs med her!

Hold juleferien i udlandet – læs med her!

Nu nærmer julemåneden sig med hastige skridt. Lige om lidt er det atter december og nedtælling til juleaften er for alvor gået i gang. Det betyder naturligvis masser af julehygge hele måneden. Der er julepynt, som skal hænges op, adventskranse der skal laves, julekalendere som skal købes, juleshopping, bagning, markeder og meget mere. Alt dette elsker mange mennesker, men nogle gange kan det måske også være rart at prøve noget nyt. For eksempel at holde julen i udlandet. Læs her hvorfor.

En julerejse for 2

Har du en partner, som du gerne vil holde jul med for første gang, eller bare for at gøre noget anderledes, så kan I jo overveje en romantisk jul sammen i udlandet. Det kan være en miniferie til en af de skønne hovedstæder i Europa. I kan jo booke et skønt hotel, og købe et lille juletræ dertil. I kan eventuelt give hinanden gavekort til noget specielt, så det heller ikke fylder så meget. Hvis du ønsker dig et gavekort til Lé Mosch, så skal du være sikker på, at du får det fortalt det inden jul.

Juleferie på stranden

Der er sikkert mange mennesker som drømmer om at skifte det kolde danske vintervejr ud med svajende palmer, 30+ grader og en skøn strand. Det behøver slet ikke bare at være at en drøm. For man kan jo vælge at tage sydpå i julen og fejre denne højtidlighed lidt anderledes i år. Julen bliver skam også fejret andre steder, måske bare på en anderledes måde. Og det kan skam også noget. Det er måske ikke lige andestegene og de brune kartofler, som serveres til julemiddagen. Det er måske friskfanget fisk, som bliver grillet på stranden når julemiddagen skal serveres.

Oplev andre kulturer

Der er skam noget helt specielt over at være ude at rejse når juletiden står på. Det er selvfølgelig ikke alle som fejrer julen, men derfor bliver der ofte gjort noget ekstra for turisterne. I Europa, fejres julen selvfølgelig også med forskellige traditioner, og det kan altså være en uforglemmelig oplevelse. Julemarkederne er også enormt unikke mange steder i verden, og helt sikkert et besøg værd.

Tag ud at rejse lige efter jul

Hvad mange mennesker også vælger at gøre, er at rejse til udlandet lige efter juleaften. Juleaften, kan være meget hellig for nogle familier, da det jo er tradition at være sammen. Derfor er det ikke unormalt, at folk rejser den 25 eller 26 december for eksempel. Så bliver nytåret også skudt i gang på en ferie, hvilket er enormt spændende.

Hvis du vil spare penge på rejsen

Man skal være forberedt på, at ofte når man vælger at rejse på dette tidspunkt, altså i julen, at priserne på rejser kan være højere. Det skyldes selvfølgelig også højsæson. Så, hvis det er pengene som spiller ind, så kan det være en god idé at vente til eksempelvis januar eller februar. Disse måneder, kan for nogle også være det allerbedste tidspunkt at rejse på. For eksempel, er der mange der rejser til Asien i disse måneder på året. Thailand, er blandt andet en af de store favoritter, hvor man også kan forvente dejligt vejr det meste af tiden. Man kan vel sige, at der sker noget i december herhjemme i Danmark. Og i de kommende måneder efter december, er det måske forståeligt, at mange rejser for at slippe lidt for vinterkulden.

Afbudsrejser

Er man hurtigt til at pakke en taske, kan man også overveje at snuppe en afbudsrejse. Måske, er man heldig at der lige er en mellem jul og nytår som er passende. Det kan i hvert fald betale sig at holde øje.