Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Her er danskernes fortrukne oversøiske rejsemål

Igen i år kåres Thailand til ét af danskernes helt store oversøiske rejsemål. Det er især i vintermånederne, når vi danskere flygter fra kulden og mørket, at det er blevet utroligt populært at rejse til Thailand.

Her er danskernes fortrukne oversøiske rejsemål

Hvad er så særligt ved Thailand?

To af de helt store årsager til, at Thailand er blevet så populær, er, at landet har et dejligt klima og utallige kulturelle oplevelsesmuligheder. Thailand er simpelthen blevet så populært de senere år, fordi landet tilbyder den bedste feriekombination: Et sandt ferieparadis blandet med store kultur- og naturoplevelser, fantastisk vejr og forkælelse og god service til lave priser. Derudover er den thailandske madkultur helt eminent, og du kan opleve et hav af delikate måltider fra det thailandske køkken. Den thailandske madkultur er især kendt for sine lette og samtidig utroligt smagfulde retter, en balance som er meget svær at mestre. Det oprindelige thailandske køkken viser tegn på, at thaierne i mange år har levet en livsstil tæt på havet. Fisk og skaldyr, planter, grøntsager og krydderurter ses i dag stadig som nogle af de vigtigste ingredienser i thailandsk madlavning, og thailandsk mad serveres traditionelt set i små mundrette bidder, som man kan nøjes med at spise med ske og gaffel. Det thailandske køkken har stor fokus på at skabe den perfekte kombination og harmoni mellem de mange forskellige smagsnuancer salt, sødt, stærkt, surt, bittert og umami. I Danmark og i vestlig madkultur er vi mest vant til smagene salt, fedt og sødt, og derfor er der rig mulighed for at opleve mange nye og anderledes smagsoplevelser, når vi besøger asiatiske lande som Thailand.

Når man spiser mad på thailandske restauranter, er det normalt, at man får flere forskellige retter serveret, og det er normalt at kombinere wokretter med supper og salater efterfulgt af søde desserter og frisk frugt som dragefrugt, mango, jackfrugt, durian, og papaya.

”A bit of Thailand” i Danmark

Har du lyst til selv at opleve en lille bid af Thailand herhjemmefra, så kan du få en forsmag på det på en af de lækre thailandske spisesteder, der findes rundt omkring i Danmark. Du kan med garanti finde en god Thai restaurant nær dig, og sørger du eksempelvis efter en restaurant Odense, Frederiksberg, Hellerup, Lyngby, Rungsted, Valby, Østerbro eller København K, så er der en Wokshop nær dig. Hos Wokshop får du en autentisk oplevelse af den thailandske madkultur, for Wokshop får leveret alle deres urter, krydderier og grøntsager direkte fra Thailand. Stedet giver dig ”A bit of Thailand”, når de serverer et bredt udvalg af de mest populære thailandske retter som f.eks. forårsruller, rejechips, thailandske salater, fried rice, supper, nudelretter, karryretter og wokretter. Til dessert serverer de både lune dybstegte bananer, kokoskager og frisk eksotisk frugt. Du kan nyde retterne i deres restauranter eller bestille din mad med hjem.

Et lille rejsetip

Overvejer du at besøge Thailand på din næste ferie, så kommer vi her med et godt tip: Du må ikke gå uden om byen Bangkok, når du er i Thailand. Storbyen byder på både historiske templer, lokale markeder, gode hoteller til rimelige priser, velsmagende streetfood, shopping i lange baner, et festligt natteliv og vigtigst af alt gæstfrie indbyggere, som altid står klar til at hjælpe dig.