Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Hav stole nok til en stor vennegruppe

Hav stole nok til en stor vennegruppe

Har du lyst til at invitere dine venner over til en hyggelig aften? Det er altid rart at have nogle gode venner omkring sig, og det behøver ikke at koste en formue at have stole nok til gæster.

Pæne spisebordsstole behøver ikke være dyre

Du kan finde nogle pæne og billige spisebordsstole på Møbelkompagniet Der er mange forskellige muligheder, så du kan vælge at mikse dine stole, så de passer til dine behov. Hvis du f.eks. har forelsket dig i en karryfarvet stol, men synes at otte styk i den farve måske er lige i overkanten, så kan du jo nøjes med at købe én enkelt i den farve og så vælge en anden farve til resten.

Du skal heller ikke holde dig tilbage fra at købe en stol med stofbetræk, hvis det er den du kan lide. Den er måske ikke så praktisk, hvis der bliver spildt rødvin, men meget kan ordnes med tekstil-rens, og hvis du sørger for at imprægnere betrækket, så er det også mere modstandsdygtigt overfor pletter og kan lettere gøres rent.

Inviter vennerne forbi til god mad og hyggeligt selskab

Når du ved, du har plads til alle så er det bare med at gå i gang med maden. Overvej hvilken type mad du vil lave, og om du vil lave det selv eller bestille noget. Det kan også være at I skal lave maden sammen i dit køkken eller alle selv medbringer en ret. Når du nu har sikret dig at de har et sted at sidde og spise.

Så hvad venter du på? Inviter dine venner over til en hyggelig aften – og husk, at selvom forberedelse selvfølgelig er vigtig, så er det altså langt fra alt. Det klart vigtigste er, at I er der sammen og har det sjovt!