Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Har du brug for en at snakke med?

De fleste kender til at have perioder, hvor det hele synes uoverskueligt, og hvor det livet føles ensomt og tomt. Dette kan ske, hvad end du er ung eller ældre, men især unge kan have svært ved at finde ud af, hvad de skal i livet. Mange føler, at de står ved en krydsvej, og ikke kan finde ud af, hvilken vej, de skal gå, fordi der er så mange valg, der skal træffes. I perioder som disse er det vigtigt at have nogle at snakke med, men det kan nogle gange være svært at snakke med sine forældre, fordi de kan have svært ved at forstå det pres. Der findes heldigvis mange andre, som du kan snakke med, hvis det hele brænder på. Der findes flere og flere organisationer, som hjælper unge, som har det svært, så hvis du har brug for nogle gode råd til, hvor du kan tage hen, hvis du mangler én at snakke med, kan du med fordel læse med.

Få en anonym og uforpligtende samtale

Som sagt findes der rigtigt mange forskellige organisationer, som du kan gå til, hvis du mangler en at snakke med. Én af de organisationer, som du kan opsøge, er UngtilUng, som er et tilbud til dig, der gerne vil have hjælp til at håndtere de mange tanker og svære følelser, som du måske render rundt med hver dag. Du kan snakke med dem helt anonymt enten via chat, og ellers er der mulighed for at få en mentorsamtale eller et mentorforløb, hvor du således får tilknyttet en mentor. Fordelen ved denne mulighed er, at det er gratis, hvor det derimod kan være rigtigt dyrt, hvis du skal til psykolog eller lignende. Dette kræver også ofte en henvisning fra lægen, hvilket kan tage noget tid at få, og det kan være rigtigt lang tid at vente, hvis du har brug for en at snakke med nu. Dette er derfor en rigtig god mulighed, hvis det hele brænder på lige nu.

Forstå dig bedre på dine egne behov

For at kunne udnytte dit fulde potentiale kræver det, at du har sindsro, og at du samtidig har ro i kroppen. Derudover kræver det, at du har adgang til hjertet og samtidig har klare tanker, hvorfor det kan være en rigtig stor fordel at udforske disse områder meget mere. Der findes derfor en coachuddannelse til børn, unge og voksne, hvor du udforsker din personlige power, og hvor du dermed opnår et dybt kendskab til dit eget potentiale. Sådan en uddannelse vil hjælpe dig til at forstå dig selv meget bedre, og forstå hvorfor du reagerer, som du gør i visse situationer. Dette er en læring, som du kan bruge resten af dit liv, og noget, som du får rigtig stor glæde af, især hvis du har en tendens til at døje med depressive tanker og lavt selvværd. Der findes således rigtigt mange muligheder for at opnå en dybere indsigt i dig selv, som på længere sigt kan forbedre din sindstilstand. Hvad end det er at snakke med professionelle eller i stedet at uddanne dig til coach, vil dette være en kæmpe hjælp for dig i hverdagen.