Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Har du alkoholproblemer? Få det gode liv tilbage

Har du alkoholproblemer? Få det gode liv tilbage

Et problem med alkohol står ikke alene. Det vil typisk være et problem, der medfører andre udfordringer, og kan ødelægge livet for både dig selv og for dine nærmeste. Men du kan få det gode liv tilbage ved at gå i alkoholafvænning.

Du er ikke alene?

Alkoholproblemer er meget bredt udbredt i Danmark. Undersøgelser viser, at mere end en halv million har et alkoholforbrug, der er skadeligt, mens omkring 140.000 danskere er direkte afhængige af alkohol. Derfor er der ingen grund til at føle dig alene med dit eventuelle alkoholproblem. Der er mange som dig.

Hvornår er man alkoholiker?

I Danmark er alkohol en stor og naturlig del af vore kultur og for mange og en del af dagligdagen. Men det kan tage overhånd og komme ud af kontrol. Det er utroligt svært at sige hvornår man er alkoholiker. Der findes nemlig ingen officiel definition af, hvornår man træder ind i den kategori. I stedet bruger man i lægevidenskaben tre grupper af mennesker til at beskrive overforbrug af alkohol. De tre grupper er dem, der er storforbrugere, personer med et skadeligt forbrug og altså dem der er afhængige af alkohol.

Klar til at gå i behandling

Desværre er der alt for få at de mennesker med et alkoholmisbrug, der overvejer at gå i behandling. Alkoholisme er en sygdom, og med professionel hjælp er det muligt at komme ud på den anden side. Det er ikke en skam at bede om professionel hjælp til at komme ud af et misbrug, men man kan ikke forsvare ikke at gøre noget ved det. For har du et alkoholproblem, så er der ingen tvivl om, at det også går ud over dine nærmeste. Du skylder dem at gøre noget ved dine problemer. Og får du ikke professionel hjælp, men satser på at klare problemerne selv, så er der stor risiko for tilbagefald.

Få det gode liv tilbage

Alkohol kan ødelægge dit liv. Det kan ødelægge forholdet til dine venner, til din familie og omgangskreds generelt. Og måske kan det ovenikøbet også ødelægge dit arbejdsliv. Ved at gå i behandling kan du få det gode liv tilbage. På ressource og behandlingscentret Det Gode Liv har de stor erfaring og knowhow omkring at behandle folk med misbrug. Hos Det Gode Liv arbejder de ikke kun med at løse selve problemet med afhængighed, men sørger også for at komme ind til kernen, og få løst problemet fra bunden af. Så kan du blive dig selv igen, og igen leve det gode liv.