Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Guide: Sådan finder du de rette brædder til terrassen

Guide: Sådan finder du de rette brædder til terrassen

Det kan virke som en simpel opgave at finde brædder til terrassen. Når man først går i gang, viser det sig dog hurtigt, at det ikke er tilfældet. Udvalget er nemlig ikke blot stort - det har også en stor diversitet. Det medfører, at valget kan virke uoverskueligt og vanskeligt.

Omvendt betyder det også, at du er sikker på, at udvalget indeholder noget for dig. Skal du vælge terrassebrædder, bør du gøre dig de følgende overvejelser. Med udgangspunkt i dine svar på disse spørgsmål, bliver det nemlig markant lettere at vælge blandt de mange muligheder.

Hvilke krav stiller du til udseendet?

Står du overfor at skulle købe brædder til din terrasse, bør du overveje dine krav til udseendet. For langt de fleste er det nemlig udseendet, der er det mest afgørende. Derfor bør du også have en meget klar idé om, hvordan dine nye terrassebrædder skal se ud.

Har du svært ved at vurdere, hvad dine krav til udseendet er, bør du tage udgangspunkt i den øvrige indretning i haven samt husets udseende. Det er nemlig vigtigt, at der er en rød tråd i det hele. På denne måde skaber man et mere gennemført udseende og udtryk.

Skal det være brædder af trykimprægneret træ?

Du bør også tage op til overvejelse, om du vil have trykimprægneret terrassebrædder. Det kan der være flere gode grunde til at vælge. Bl.a. er det med til at beskytte dine brædder mod råd, svampeangreb og insektangreb. Dertil kan det også forlænge træets naturlige holdbarhed.

I og med, at der er et hav af fordele ved at vælge disse terrassebrædder, er der naturligvis mange, der gør det. Af samme grund er det også en god idé, at du har det med i dine overvejelser, hvis du er på jagt efter nye brædder til terrassen.

Hvor stort er dit budget?

Derudover er det også en god idé at sætte et budget, inden man går i gang. Ved du ikke, hvad du er villig til at betale, kan du nemt ende med at spilde din tid. Det kan du, da du risikerer at bruge tid på at kigge på brædder, der er for dyre.

For at undgå at stå i denne situation, bør du derfor tage dig tid til at fastsætte et budget. I denne sammenhæng er det dog vigtigt at huske, at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vil du have kvalitet, er du derfor nødt til at betale for det.