Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Fliseimprægnering med 20 års garanti mod flisepest

Det er rart at få sine fliser renset en gang i mellem, men vidste du, at du også kan få dem imprægneret? Det kan faktisk holde helt op til 20 år. Hvordan det fungerer og hvorfor du burde investere i en fliseimprægnering, kan du læse mere om her.

Fliseimprægnering med 20 års garanti mod flisepest

Hvad er flisepest?

Det er næsten umuligt at undgå flisepest, hvis du har fliser i din indkørsel eller i din have. Der er dog heldigvis noget man kan gøre. Det er dumt at forsøge at bekæmpe flisepest på egen hånd, da man tit kommer til at købe dyre løsninger, der kun har et kortvarigt resultat.

I stedet skal man kontakte en professionel, der har mange års erfaring med at fjerne flisepest på en skånsom måde. Specielt, hvis du har havefliser, så er det en god ide at få nogen der kan bruge en skånsom og effektiv metode, så du ikke skader de planter der er omkring dine fliser. Det er også meget mere skånsomt for miljøet. En fliserens der skal bekæmpe fliserens, er en god ide at få udført jævnligt, så man har pæne og rene fliser hele året. Der er dog mere man kan gøre, for at holde flisepesten væk - og det kan holde i mange, mange år.

Imprægner dine havefliser

Med en fliseimprægnering undgår du pest på fliserne i op til 20 år. Det er lang tid, der man ikke skal bekymre sig for flisepest og prøve løsning på løsning, der ikke fungerer. Da siger det nærmest sig selv, at det er en god investering at få en professionel til at imprægnere fliserne. Man kan imprægnere både gamle og helt nye fliser. Det er derfor en god ide at få det gjort, hvis du lige har fået lagt nye fliser, så slipper du for at bekymre dig for flisepest. En garanti for at imprægneringen varer i 20 år, indebærer at man tilmelder sig en årlig vedligeholdsaftale. Så er man helt sikker på, at fliserne altid er præsentable.