Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Find opkvalificerende IT kurser i København

Find opkvalificerende IT kurser i København

Vil du gerne løfte virksomhedens faglige niveau? Så skal du starte med medarbejderne. Og her vil du kunne få rigtig meget værdi ud af at tilbyde dem spændende og kompetencegivende kurser.

Microsoft Office 365 kurser – for optimal udnyttelse af platformen

Hvis virksomheden for nylig har udrullet Microsoft Office 365 som fælles arbejdsplatform for hele kontoret giver det mening at sende medarbejderne på et Microsoft Office 365 kursus.

Selv om samtlige medarbejdere med stor sandsynlighed allerede har et solidt kendskab til – og flere års erfaring med – de applikationer som findes i Microsoft Office pakken, vil der stadig være masser af uudnyttet potentiale i den cloud baserede platform.

Foruden Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Outlook og andre kendte programmer indeholder Microsoft Office 365 nemlig andre værktøjer som kan gøre samarbejdet nemmere og work flowet på kontoret endnu mere effektivt.

Samarbejdsorienterede redskaber til dokument håndtering og fildeling som for eksempel Microsoft Office OneDrive samt Microsoft Office teams og Groups åbner helt nye muligheder for dine medarbejdere. Når først man har lært Microsoft Office 365 at kende vil arbejdsdagen ikke blive den samme igen.

Styrk din Business Intelligence afdeling med et spændende kursus forløb

En virksomhed, som ønsker at stå skarpt i forhold til konkurrenterne inden for branchen, går højt op i sin markeds research. Derfor er det vigtigt at de medarbejdere, som arbejder med store datamængder i forbindelse med analyse og rapportering, har de rigtige værktøjer – og kan finde ud af at bruge dem.

Hvis du har besluttet at begave din Business Intelligence afdeling med et nyt arbejdsredskab som for eksempel Microsoft Power BI, vil du kunne vinde store fordele ved at lade medarbejderne i afdelingen følge et kursus i anvendelse af denne platform.

Med et Microsoft Power BI kursus kan du styrke dine medarbejderes evne til at skabe brugbare rapporter som kan ligge til grund for de vigtige forretnings beslutninger. Og din fejl margin bliver minimeret når medarbejderne lærer at bruge den versatile platform med alle dennes muligheder for integration og automatisering.

Hvor finder jeg de bedste IT kurser i København?

Hvis du leder efter en kursus udbyder med en central beliggenhed i hovedstaden kan du med fordel vælge 4D. Den øbenhavns baserede kursus udbyder 4D har igennem årtier tilbudt IT kurser i høj kvalitet til det danske erhvervsliv. Find dit Microsoft Office 365 kursus, dit Business Intelligence kursus eller dit Microsoft Excel kursus i det online kursus katalog på hjemmesiden 4d.dk