Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Find hatte, caps og kasketter online

Find hatte, caps og kasketter online

Skal du gå sommeren i møde med smart og moderigtig hovedbeklædning? Så bør du overveje at investere i en af de mange forskellige typer caps eller kasketter, der findes på markedet.

Du kan sagtens iføre dig en kasket selv om du hverken er atlet, trucker eller militær person. Caps har gennem de seneste årtier vundet såvel popularitet som udbredelse blandt den almene befolkning, og bruges til både hverdag og fest.

Dertil kommer, at du finder caps i et væld af forskellige afskygninger og i et utal af udformninger. Med så mange muligheder at vælge imellem skulle det være underligt om ikke du kunne finde mindst én cap eller kasket som matcher din smag og dit hoved!

Hvilke typer caps findes der?

Markedet for caps er så vidt favnende, at det vil være umuligt at dække i én enkelt artikel. I det følgende kan du dog blive klogere på de mest kendte typer caps, og forhåbentlig finde den helt rigtige af slagsen.

Baseball caps – en udødelig klassiker

Den mest kendte og elskede kasket model – især blandt den yngre del af publikum – er den traditionelle baseball cap. En baseball cap er let genkendelig på sin klassiske udformning, med en rund puld, en middellang, stiv skygge som i reglen knækkes på midten, og det påsyede eller påtrykte logo i front.

Baseball caps har igennem mange årtier været en fast del af de amerikanske baseball spilleres hold uniformer, men bæres også af fans og andre, som gerne vil vise sympati med de respektive hold. Baseball caps fås i versioner med elastisk stof, som tilpasser sig hovedets størrelse, eller med en strop til regulering af omkredsen bagpå.

Flade kasketter – et retro fænomen

En anden type cap, som er på vej til at få en velfortjent renaissance, er den flade kasket.

Denne findes i flere udgaver, nemlig den originale flat cap, som er skrået i ét stykke stof, sixpence, som er sat sammen af seks stykker stof, og den mere bredpuldede newsboy cap, som består af otte stykker stof med en knap på toppen af pulden. Fælles for alle tre variationer over temaet flad kasket er at de hver især er udrustet med en kort skygge, og at de har en flad profil – i modsætning til baseball kaskettens mere afrundede.

Uanset om du er til baseball caps, trucker kasketter eller flade kasketter i vintage stil kan du finde hvad du søger i den online shop på hjemmesiden high5shop.dk