Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Find et godt regnskabsprogram til din virksomhed

Find et godt regnskabsprogram til din virksomhed

Uanset om du driver en lille, mellemstor eller for den sags skyld stor virksomhed, så er det supervigtigt, at du som virksomhedsejer har styr på dit regnskab. Til formålet har du behov for et godt og velfungerende regnskabsprogram. Men hvordan finder du et sådan slags program, og hvilke funktioner er der i særdeleshed behov for at have adgang til? Det ser vi nærmere på her.

Findes der gratis fakturaprogrammer?

Der findes et hav af forskellige regnskabsprogrammer, og det er relativt let at danne sig et overblik over dem alle online. Gør du det, så vil du også hurtigt konstatere, at visse af programmerne faktisk er gratis. Betyder det mon så, at programmerne er dårligere end dem der koster penge? Ikke nødvendigvis. Mange af programmerne tilbyder gratis udgaver, men dog i en noget skrabet version, og hvor premium-funktionerne fortsat kræver et betalt medlemskab. Driver du f.eks. en enkeltmandsvirksomhed, så er den gratis og noget "skrabede" version ofte glimrende som en start.

Dinero tilbyder gratis fakturaservice

Et glimrende eksempel på et gratis faktura program er Dinero. Her får du fuldstændig gratis adgang til ubegrænsede salgsfakturaer, ubegrænsede posteringer samt ubegrænsede kontakter. Du kan således helt uden at betale for det komme godt i gang med din bogføring i din virksomhed, og programmet gør det samtidig muligt for dig at opbygge et svulstigt kartotek af kunder. Dinero gør det let for dig at at samle alle dine fakturaer et samlet sted, og de kobles alle sammen op på dine enkelte klienter og kontakter. Det er i den grad effektivt.

Derfor bør du straks komme i gang med dit regnskabsprogram

Danmark er blandt de mest erhvervsvenlige lande i verden, og det er utrolig let at oprette en virksomhed her til lands. Det er dog samtidig naturligvis et krav, at du som virksomhedsejer løbende bogfører og holder regnskab over din virksomheds økonomiske aktiviteter. Netop derfor er det essentielt, at du lynhurtigt kommer i gang med dit nye foretrukne regnskabsprogram. Ellers risikerer du, at det hele bliver uoverskueligt når du på bagkant skal lave alt dit regnskab fra bunden.

En anden klar fordel ved at benytte onlinebaserede regnskabsprogrammer såsom Dinero er, at de skaber et fremragende overblik over alle dine klienter, samt de fakturaer du har sendt dem. Du får dermed lynhurtigt et overblik over din virksomheds omsætning fra måned til måned, og du kan dermed løbende følge med i hvor godt det går økonomisk, samt sætte mål for de kommende måneder og år.