Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Få styr på kørslen med professionel kørselsregistrering

Hvis du gerne vil håndtere din kørsel mere effektivt, bør du tage et kig på FleetGo. Her finder du ét af de mest fleksible udvalg af løsninger indenfor kørselsregistrering. Hvad enten du leder efter en app-baseret løsning, eller en fastmonteret tracker kan du finde det her. Fordelen her er, at du heller ikke er begrænset i forhold til din flåde. Her kan du registrere fra én bil og opefter – afhængig af dit behov.

Hvis du arbejder med logistik, kan en effektiv registrering hjælpe med at overholde registrerings kravene for chauffører, og sikre at du ikke kommer i problemer hos myndighederne. Samtidig bliver det også mere overskueligt for dig at holde styr på jeres interne rapporter, idet du kan opsætte dem til dit behov.

Det er også en oplagt mulighed for at sikre at du ikke bryder dine medarbejderes privatliv, når du registrerer kørsel. For det første kan du komme i problemer i forhold til privatlivspolitikker, men du vil også kunne møde en del modstand blandt medarbejderne, hvis du indfører overvågning uden at der kan slukkes for den. Det er heller ikke praktisk at al kørsel registreres, idet medarbejderen så herefter manuelt skal gå ind og vælge hvilken kørsel der har været firmarelateret. Det ødelægger pointen ved at registrere automatisk, når dine medarbejdere alligevel skal begynde at bruge tid i dagligdagen på at registrere kørslen.

Få styr på kørslen med professionel kørselsregistrering

En løsning til alle behov

Uanset om du har brug for registrering af kørende sælgere, mere avanceret diagnosticering, GPS registrering eller lignende, er der et væld af løsninger til rådighed til dig.

Hvis du har brug for et højt niveau af fleksibilitet, er det ofte en god idé at vælge en app baseret løsning, der kan installeres på medarbejderens mobiltelefon. Dette er en nem og effektiv løsning at registrere kørsel på, og kan spare dine medarbejdere for meget tid i dagligdagen. Hvis det skal være mere avanceret, kan du gå efter en fastmonteret løsning.

En fastmonteret løsning gør det muligt at automatisere registreringen i langt højere grad. Og med en afbryderknap kan dine medarbejdere selv holde styr på, om der er tale om en privat kørsel eller erhvervsrelateret kørsel der skal registreres.

Vælg en simpel platform – for din egen skyld

Det nytter ikke noget at spare tid på registreringen, hvis du drukner i rapportering bagefter. Derfor er det altid vigtigt at du sikrer dig at platformen opfylder dine behov, og at du får det data du har brug for.

Derudover er det også vigtigt at du sikrer dig at det er muligt at udvide platformen på sigt. Hvis det bliver nødvendigt at rapportere på andre ting end du har været vant til, er det en kæmpe fordel hvis din platform kan udvides. En anden praktisk funktion du skal holde øje med, er om det er muligt at oprette brugerkonti. På denne måde kan du tilkoble en anden medarbejder til platformen, i det tilfælde at det er nødvendigt at få andre til at overtage pligterne.

Kort fortalt kan det være svært at finde ud af hvilken løsning man skal vælge. Det vigtigste er at det er en løsning du er tilfreds med, og som er fornuftigt prissat.