Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Få ro i sindet, når du har styr på hjemmet

Få ro i sindet, når du har styr på hjemmet

For rigtig mange personer hænger rod i hjemmet sammen med, at der også er rod i hovedet, og er du netop i en periode af dit liv, hvor tingene vælter, så kan du med fordel læse med her, hvor vi vil give et par gode bud på, hvordan du kan få styr på tingene igen.

Ret op på rod og få lidt struktur i hverdagen

Som regel er det sådan, at hvis tingene begynder at falde ud af struktur, så kan det være svært at holde styr på det hele. Derfor er det vigtigt at have en eller anden form for struktur, og at du holder fast i denne, selvom det nogle gange kan virke lidt kedeligt.

Du kan måske være en type, der sjældent har rod liggende i dit hjem. Begynder du pludselig at lave små bunker med vigtige papirer på bordet i køkkenet og halter det med at få bund i vasketøjskurven, så kan det være et tegn på, at du har for meget om ørerne til at holde fast i din struktur. Her skal du skynde dig at se på, hvordan du kan få rettet op igen.

Du kan hurtigt få rettet op med simple ting som eksempelvis nøgleringe med print, kasser med labels på og lignende. Du skal blot tillade dig selv at hive nogle timer ud og én gang for alle komme til bunds i rodet.

Drop overspringshandlingerne og nyd en afslappende stund bagefter

Skyldes rodet en travl periode i dit liv, så er det vigtigt, at du ikke lader travlheden overskygge at få bund i rodet. Her kan det faktisk gå hen og blive en god investering for dig at hive et par timer ud af planen for, hvad du ellers havde så travlt med. Disse timer skal du bruge på at få styr på alt, før du begynder at tage en slapper på sofaen, som ret sikkert også vil være velfortjent - bare på et senere tidspunkt.

En sofa-afslapning kommer til sin fulde ret, når du ikke har alle mulige andre ting hængende over hovedet. Burde du i stedet rydde op og gøre rent, vil du alligevel ikke kunne få det fulde udbytte af din stund i sofaen, så drop overspringshandlingerne og tag tyren ved hornene.

Når du får ryddet op og sorteret i bund, så gør dig selv den tjeneste at markere kasser og ting, så du ikke glemmer, hvor det hele skal lægges i farten.