Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Få hjemmekontoret på plads

Efter mange har været hjemsendt og arbejdspladsen er rykket ind for hjemmets fire vægge, da har mange arbejdsgivere fundet ud af, at deres medarbejdere er mere effektive derhjemme og at antallet af sygemeldinger har været faldende. Derfor overvejer flere arbejdspladser at rykke meget af arbejdet hjem, såedes afdelinger rundt om har flere hjemmearbejdsdage end hidtil. Dette vækker forskellige meninger rundt omkring, men det ændrer ikke det faktum, at vi skal få vores hjemmekontor på plads. Læs herunder, hvordan du får det og de bedste forudsætninger for hjemmearbejdet.

Få hjemmekontoret på plads

Vælg et afsides rum

Hvis du er familiemenneske og derfor har børn der kommer hjem fra skole førend du har fri fra dit arbejde, så kan du allerede nu regne ud, at det kommer til at blive et problem. Du vil ikke kunne arbejde lige så effektivt efter klokken 14, og vil måske kun være i stand til at arbejde deltid. Alt efter, hvad din boligsituation er, så er det godt at have et rum for sig selv, hvor du kan lukke døren ind til, så du sidder uforstyrret. Mentalt er dette også bedst for dig. Det er sundt at kunne gå fra din arbejdsstation og lukke døren. Således kan du gå til og fra ”arbejde”.

Sikre det gode udstyr

Når du skal sidde derhjemme, kan du ikke benytte dig af arbejdets netværk og meget andet. Det kræver derfor at du har godt udstyr, således du ikke skal have IT-afdelingen i røret hele dagen – det er der mange andre der også har og så røg den arbejdsdag. Med produkter fra Samsung er du sikret godt udstyr, der sikre dig en bedre digital oplevelse. Her kan du finde alt fra skærme, tablets og netværksløsninger. Vælger du dette produkt, så sikrer du dig god effektivitet med en teknologi, der følger med udviklingen.

Få komfortable møbler

På arbejdspladsen skulle din arbejdsgiver gerne have købt gode møbler, der er sunde for sine medarbejdere. Denne hjælp har du ikke derhjemme, der er det kun dig selv, som har ansvaret for din egen sundhed. Du skal formentligt sidde oftere derhjemme. Indkøb derfor en god kontorstol og et hæve-sænkebord. Har du dette, så vil du kunne passe på din egen krop. Hold derfor også små pauser, hvor du rejser dig op og går en tur. Ergonomi er næsten det vigtigste, når du arbejder hjemmefra, da du hurtigt kan falde ind i hjemmets vaner og finde en afslappet stilling at sidde i, som ikke er god for din krop.