Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Få flotte vægge med hjælp fra lokal maler

Få flotte vægge med hjælp fra lokal maler

Skal væggene i din bolig sættes i stand med nye, flotte farver? Så bør du få fat på en lokal maler.

Hvorfor bruge penge på en maler?

Du tænker måske at malerarbejdet – det kan du sagtens klare selv. Det kræver ingen særlig autorisation at male vægge, lofter og indvendigt træværk i stuer og værelser, og der er i princippet intet som helst til hinder for at du selv fatter pensel og maler rulle og kaster dig ud i projektet.

Du kan købe alt hvad du skal bruge hertil i det lokale byggemarked, og du kan finde diverse instruktions videoer på nettet hvis du er i tvivl omkring udførelse af malerarbejdet. Du skal bare være forberedt på at indvendig maling af boligen ikke er noget lille projekt.

Malerarbejde kræver tid og kræfter samt et vist professionelt håndelag. Og så er det ikke lige frem nogen gratis omgang selv at male.

Gør det selv malerarbejde er dyrt og tidskrævende

Du skal regne med at sætte mindst en uge af til at male din bolig fra kælder til kvist. Malerarbejdet består nemlig ikke blot i påføring af maling. Der går et stort stykke arbejde forud for denne aktivitet. Og du bør gøre dig umage med de indledende øvelser hvis det færdige resultat skal være både smukt og langtidsholdbart.

Det vil for eksempel være nødvendigt at fjerne gammelt tapet før du går i gang med at male. Dette kan sagtens tage et par dage i sig selv. Væggene skal være helt fri for tapet rester inden du kan tage stilling til hvad der så skal ske med dem.

Er du heldig, holder pudset en fornuftig og sund kvalitet. Det betyder at du kan nøjes med at udbedre diverse skader og udfylde eventuelle huller fra søm og skruer med spartelmasse. Herefter skal vægge slibes og renses, hvorpå du kan vælge enten at male direkte på pudset eller foretage en opsætning af filt.

I værste fald er pudset smuldrende og skadet inden under tapetet. Så skal du i gang med at fjerne pudset og pudse væggen op på ny.

Dette kan du vælge at gøre ved hjælp af indfarvet spartelmasse, med en proces so kaldes i fuldspartling. Så slipper du for at male bagefter – og dine vægge får en flot mat finish.

Vil du være helt sikker på at få et lækkert resultat af dit malerarbejde bør du overlade dette til din maler Sorø eller maler Rødovre – find ham eller hende på malerkanonen.dk