Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Få din nye have til at skinne

Er du flyttet i en bolig med have for første gang, kan det være svært at vide præcis, hvad man skal stille op. Heldigvis er der masser af hjælp at hente på internettet. På den måde kan du få en rigtig fin have til at blomstre op.

Få din nye have til at skinne

Hvordan skal haven indrettes?

Når du skal gøre din have fin, er det naturligvis vigtigt, at du finder ud af, hvordan haven skal indrettes. Her er det blandt andet en god idé at overveje, hvor du skal slappe af i haven.

Afslapning kan for eksempel foregå i nogle lækre havemøbler på en tagterrasse, eller det kan foregå i en hængekøje. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal indrette din have.

Pasning af haven

Når du først har fået indrettet din have, er det vigtigste dernæst at vide, hvordan haven skal passes. Her er det klart, at du skal have noget viden omkring de forskellige planter og sæsoner, men det er også nødvendigt med de rette haveredskaber.

Se mere på Haveunivers.dk, hvis du vil blive klogere på haveredskaber. Her kan du blandt andet finde tests, som viser dig hvilken græsslåmaskine, der er bedst, eller hvilken løvsuger du bør købe.

Overvej dine valg

Når du skaber en have, er det en god idé at overveje dine valg grundigt. Der kan nemlig være meget stor forskel på, hvor meget din have kræver af dig, alt efter hvordan du indretter den.

Det er muligt at skabe en have, som næsten ikke skal passes, hvis den for eksempel består af småsten og en fliseterrasse, men det er ligeledes muligt at skabe en have, som du må arbejde på året rundt.

Der er ikke noget i vejen med nogle af mulighederne, og derfor handler det i høj grad om, at du skal overveje, hvad du har mest lyst til.