Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Få det bedste ud af Tour de France

Få det bedste ud af Tour de France

Tour de France er en af verdens største cykelløb, og hvert år deltager tusindvis af professionelle og dygtige cykelryttere fra hele verden. Løbet finder sted i juli måned, og for rytterne tager det cirka tre uger at gennemføre hele løbet. Tour de France er et meget prestigefyldt løb, og der er mange seere, som dagligt følger med på tv eller fysisk på etaperne. Hvis man har lyst til at følge med på Tour de France, så kan det være en god idé at læse med her og få nogle gode tips til, hvordan man kan få det bedste ud af dette års Tour de France.

Følg med i etaperne og odds på løbene

Når man følger med i etaperne, foretrækker mange også at oddse på ryttere eller hold. Først og fremmest er det derfor vigtigt at have styr på, hvordan de forskellige løb udarter sig, og hvad der er på spil på de forskellige etaper. Dette kan være en stor fordel, hvis man gerne vil have et godt overblik over, hvilke ryttere har gode chancer for at komme i front, og hvilke der muligvis kommer til at ligge i bagerste felt. En god idé er også at følge med i, hvordan oddsene for de enkelte etaper og ryttere udvikler sig. Det kan man altid gøre på nogle af de danske bettingsider. Ofte vil der nemlig være store udsving i oddsene undervejs i et løb som Tour de France. Så det er altså vigtigt, at man har styr på de forskellige etaper, så der er bedre chancer for at kunne forudsige, hvordan den enkelte etape og oddsene kommer til at se ud.

Se Tour de France i fjernsynet eller live fra etaperne

Tour de France er en af verdens mest kendte cykelløb, og hvert år samles millioner af mennesker for at følge med i løbet. Løbet består af 21 etaper, og i år vil der være start den 1. juli og slut den 23. juli. I Danmark kan man følge med i løbet på TV 2, hvor man kan se alle etaperne live eller fra optagelser. Derudover vil TV 2 også have eksperter tilknyttet, som kan give deres bud på, hvordan løbet vil udvikle sig, og hvem der har de bedste chancer for at vinde. Tour de France er altid et meget spændende løb at følge med i, da det ofte er et meget tæt løb, hvor rigtig mange ryttere kan vinde en etape og i sidste nede hele løbet. Det betyder også, at der ofte er masser af drama undervejs i løbet, og derfor er Tour de Franche også altid meget underholdende.

Gør Tour de France til en tradition

At Tour de France er en af verdens mest kendte cykelløb, er ikke uden grund. Løbet har nemlig eksisteret siden 1903, og det er derfor et af de ældste cykelløb i verden. Tour de France er et af de store løb på den internationale cykelscene, og det tiltrækker mange af verdens bedste ryttere. Det betyder også, at der ofte er meget spænding forbundet med løbet - både for rytterne selv, men også for tilskuerne. Tour de France er ikke kun et løb for professionelle ryttere, men det er også et løb for amatører. Der findes nemlig en række side-events forbundet med Tour de France, som man kan deltage i - uanset om man er professionel eller amatør. Dette giver alle mulighed for at være en del af Tour de France-stemningen, og samtidig kan man få noget ud af det på sin egen måde. Hvis du gerne vil gøre Tour de France til en tradition, kan man overveje at rejse til Frankrig, når det løber af stablen. Det er nemlig ofte i forbindelse med sommerferien, så man kan med fordel rejse til Frankrig og holde sommerferie, samtidig med at man kan følge direkte med i Tour de France. Man behøver ikke nødvendigvis at følge med i alle etaperne. Er man til storbyferie, kan man også rejse til Paris i forbindelse med afslutningen på Tour de France. Der er altid en god stemning, men man skal også være forberedt på mange mennesker.

Det er altså ikke svært at få en masse gode ting ud af Tour de France. Man skal bare følge med i løbet, undersøge de forskellige rytter og etaper - og samtidig sørge for at have det sjovt.