Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Er billigst også bedst, når det kommer til webhoteller?

Måske du fristes til at tro, at webhoteller handler om din kommende feriebolig, men vi taler om noget helt andet. Et webhotel er et sted på nettet, hvor du kan betale en sum penge hver måned for at få lov til at opbevare dine hjemmesidefiler, så andre på nettet kan tilgå dem. Webhotellet bliver i princippet til dit domæne, og her finder man din side og alle de tilhørende filer, hvor du kan fremvise alt det, du gerne vil.

Er billigst også bedst, når det kommer til webhoteller?

Men hvordan vælger man det helt rigtige webhotel, og hænger kvalitet og pris sammen i dette tilfælde? Vi kigger nærmere på de populære webhoteller, så du kan være godt klædt på til at beslutte dig for, hvem der skal stå for at opbevare alle dine filer til den rette pris.

Hvordan fungerer det?

Som nævnt er et webhotel dit arkiv for alle filer til din hjemmeside, og ved at have et webhotel kan du sørge for, at en besøgende på din hjemmeside kan finde alt det, der er brug for. Når du skal vælge et webhotel, så vil du altid betale på abonnementsbasis, hvor du hver måned betaler et lille beløb for at få lov til at have dine ting opbevaret hos webhotels-udbyderen. Det fungerer altså lidt som et opbevaringsrum, som du kan leje hos store firmaer i dag til alle de ting, du ikke kan have i boligen. Du ejer ikke noget, men lejer dig ind hos udbyderen.

Find det bedste webhotel

Når du skal finde det rette sted for dig, så er der nogle ting, der er vigtige at kigge efter. Først og fremmest kan du altid søge hjælp online, hvor du kan blive guidet til det bedste webhotel for dig. Find f.eks. et billigt webhotel her, så du slipper for at bruge lang tid på at lede. Når du kigger efter det rette valg for dig, så skal du huske at overveje størrelsen.

Jo mere plads du har tilgængeligt, desto mere skal du betale hver måned. Men måler du pris og kapacitet til rådighed med hinanden, så kan det sagtens betale sig at bruge lidt ekstra hver måned på dette. Det kan også betale sig at kigge rundt efter starttilbud, som du blandt andet kan finde hos UnoEuro. Her får du de første tre måneder gratis, og det kan spare dig for nogle penge i sidste ende, men uden at gå på kompromis med din udbyder.

Oprettelse af domæne

Hos mange af udbyderne får du gratis oprettelse af dit domæne, men hvor du selv skal betale for det første års registrering. Oprettelse er dog ikke noget, der giver dig den store besparelse, da det ikke koster mere end 50 kr. for et dansk domæne. Mange køber derfor domæne og webhotel på én og samme tid, men har du allerede et domæne, så kan du nemt få det overflyttet.