Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Dinero til prestashop - ingen ekstraarbejde

Hvis du er træt at det dobbeltarbejde det krævet at holde dit regnskab opdateret i både Prestashop og Dinero, sørge for, at det matcher hinanden og at du kan indsende de helt rigtige tal, når skattefar kalder.

Rigtig mange af os får både ondt i maven og sved på panden, når der skal laves regnskab, men der er et nødvendigt onde, hvis du vil føre forretning. Så hvorfor ikke gribe chancen og gøre det meget lettere for dig selv for ganske få penge hver måned.

To platforme, en indtastning

Med modulet Dinero til Prestashop behøver du ikke at bekymre dig om at overføre dine fakturaer korrekt, for det sker helt automatisk. Når du indfører en faktura i Prestashop, sørger modulet for at overføre den til Dinero med det samme. Du skal heller ikke bekymre dig om at holde styr på flere forskellige numre for den samme faktura, for som en del af overførslen sørger dette modul også for, at fakturaen bliver opført under det samme nummer begge steder.

På den måde slipper du for at skulle lede efter to forskellige fakturanumre, når du skal finde frem til betalinger.

Betalt er betalt

Ud over at du opretter dine fakturaer helt automatisk, så kan du også holde styr på dine betalinger synkront mellem de to programmer. Det er med til at give dig det fulde overblik på begge platforme på en gang.

Når du er logget ind på Prestashop admin kan du på samme tid markere en faktura som betalt og trække pengene på kortet mens du går det samme på Dinero – uden at skulle logge ind eller ud. Det hele klares på en gang og synkroniseres helt automatisk. Igen sparer du dig selv for en arbejdsgang, så du kan bruge tiden på det du er bedst til, nemlig at vækste din business.

Hold styr på betalingerne

Hvis du tilbyder dine kunder flere forskellige muligheder for at betale på din webshop, så bed du også, at der er stor forskel på, hvor lang behandlingstid der er inden du har pengene på din konto og kan markere fakturaen som betalt.

Det kan du holde helt styr på ved at indstille modulet til automatisk at markere dine fakturaer som betalt, når pengene skal være på din konto ud fra de forskellige behandlingstider.

Det betyder dog ikke at du er bundet af dine indstillinger, for du har stadig muligheden for at gå ind og overrule systemet i fald en betaling går ind før end beregnet.

Så, hvorfor skal du investere i dette model til din virksomhed? Det skal du ganske enkelt fordi det gør dit arbejde lettere og hjælper dig med at få mere tid til det du gerne vil – og det er alle pengene værd!