Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Det er oplagt med betting på det spændende forår i den danske Superliga

Det er oplagt med betting på det spændende forår i den danske Superliga

Efter en imponerede stime af sejre ovenpå en mindre god sæsonstart er det overraskende FC Midtjylland, der er i front af Superligaen, der netop er gået på vinterpause.

Efter 17 runder af ligaen fører Midtjylland, der sluttede efteråret med en imponerende 5-1 sejr over Viborg, med 36 point. Brøndby IF er på andenpladsen med 34 point, mens de forsvarende mestre fra FC København er nummer tre med 33 point. Der er et stykke ned til AGF på fjerdepladsen. Århusianerne er noteret for 28 point.

I bunden er Hvidovre isoleret med blot syv point efter kun en enkelt sejr i de 17 kampe. I øvrigt over OB. Næstsidst er Vejle med 14 point, mens Randers har 16 point.

Men ligaen er fortsat utrolig åben, alt kan ske og det bliver uden tvivl et spændende forår. Hos bet365 dk er der masser af muligheder for at spille på dit favorithold eller bare på det hold, som du tror på, vil gøre det godt i resten af sæsonen. Det bliver sjovere at følge Superligaen, når du har væddemål i gang. Du kan evt. spille på, hvem der bliver topscorer i årets Superliga. Lige nu deler Brøndbys Nicolai Vallys og Silkeborgs Alexander Lind førstepladsen på listen med hver 10 mål. Den super populære sydkoreaner Gue-Sung Cho har scoret 8 mål. Men man skal helt sikkert også holde øje med FC Københavns 17-årige svensker Roony Bardghji.

Champions League-succes koster

FC København har leveret nogle virkelig flotte kampe i deres hårde Champions League gruppe. Specielt sejren over Manchester United samt det uafgjorte resultat på udebane mod Bayern München har skabt international opmærksomhed. Men det har tydeligt kostet på overskuddet til Superligaen, hvor københavnerne sluttede sæsonen med nederlag til både Viborg FF og AGF. Dermed er FCK pludselig nede på tredjepladsen i den hjemlige liga, men altså med succes på den internationale scene. Klubben havde ellers meldt ud, at de havde købt forstærkning til at kunne spille flere turneringer samtidig. Men der er ofte andre faktorer end spillermaterialet, der spiller ind på, at det koster i den hjemlige liga at have succes i udlandet.

Det bliver en af de tre store klubber

Der er meget stor sandsynlighed for, at det bliver et af de tre førerhold, der vinder Superligaen. Vi skal nemlig helt tilbage til sæson 2013/2014 for at finde en anden vinder end en af de tre klubber. Dengang vandt AaB. I 2011/2012 var det FC Nordsjælland, der blev danske mestre, ellers var det kun AaB i 2007/2008 og Herfølge i 1999/2000, der er andre danske mestre i dette århundrede end en af de tre storklubber. FC København er klart dominerende i 2000-tallet med hele 14 titler.

Genoptages med topopgør

Superligaen genoptages den 18. februar, hvor der er topopgør, da FC Midtjylland kommer på besøg på Brøndby Stadion. En kamp der vil få stor betydning for forløbet resten af sæsonen. FC København skal til Silkeborg. Københavnerne er sandsynligvis stadig i topform, hvis de stadig er med i europæisk fodbold. Der er bundopgør mellem Hvidovre og Randers. Hvidovre skal nok have point i denne kamp, hvis de skal overleve endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække.

18. runde af Superligaen (18. februar 2024):

Viborg FF - OB

FC Nordsjælland - Lyngby Boldklub

Silkeborg IF - FC København

Vejle Boldklub - AGF

Hvidovre IF - Randers FC

Brøndby IF - FC Midtjylland

Stillingen efter 22 spille omgange afgør hvilke seks klubber, der skal spille Mesterskabsspil og hvilke seks klubber, der skal spille nedrykningsspil. De tre største klubber, FC Midtjylland, FC København og Brøndby IF. AGF og FC Nordsjælland ser også ud til at have et niveau, der kan række til Mesterskabsspillet. Den sidste plads er mere åben med Lyngby, Viborg og Silkeborg som de bedste bud. Hvidovre, Randers, Vejle og OB ligner hold, der vil ende i nedrykningsspillet. Det hele er afgjorde den 26. maj 2024.