Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Derfor skal du vælge Pilgrim smykker

Hvis du nogensinde har været på nettet i løbet af julen eller bevæget dig rundt i en smykkeforretning, har du uden tvivl set reklamer for Pilgrim smykker. De smukke smykker er kendt landet over, og dét er der en grund til. Her kan du få en større forståelse for, hvad der gør Pilgrim smykker så unikke og eftertragtede.

Bred prisvifte

Pilgrim-smykker er smukke og kommer i mange forskellige designs, men prisen er overkommelig for de fleste. Der er selvfølgelig tale om luksusvarer, og derfor kan smykkerne heller ikke kaldes billige. Men materiale og håndværk taget i betragtning, er det en pris til enhver, der skal fejre en særlig begivenhed eller give en gave til en særlig person.

Du kan få smykker fra Pilgrim for under et par hundrede kroner, men også lidt højere priser. Mærket er tilgængeligt, så alle har råd til lidt luksus, og du kan finde stilarter og designvalg, der passer til enhver. Dét er én af de store fordele ved Pilgrim, og muligvis også én af de store grunde til, at mærket har fået så meget popularitet.

Pilgrim er kvalitet på budget. Det er et dansk firma med dansk håndværk i hvert eneste produkt, og derfor er det ikke spor overraskende, at det har opnået den popularitet, det har. Med Pilgrim kan du købe smykker til dig selv eller nogen, du holder af, også selvom du ikke har uendelige ressourcer.

Dansk design til kvinder og mænd

Pilgrim er et dansk firma og designer smykker og ure til både kvinder og mænd. Hos Pilgrim har alle råd til luksus, og alle produkterne er håndlavede og -malede. Der kræses for detaljerne, og smykkerne kan findes i mange forskellige butikker, lige fra hos guldsmede til skønhedsbutikker.

Grundlæggeren af Pilgrim er Annemette Markvad, og gennem hele mærkets levetid har der været fokus på både det flotte design og detaljerne, men også den overskuelige pris og de materialer, der kan balancere det hele.

Derfor er mange af Pilgrims smykker lavet på en base, der består af enten messing eller zing. Ved øreringe og -stikker er det metalstave af kirurgisk stål, der går gennem ørerne, og alle smykkerne fra mærket er belagt med ægte sølv eller guld, så de opnår den smukkeste og bedste kvalitet og den bedst mulige levetid.

Vælg smykker fra Pilgrim næste gang, du skal købe noget flot til dig selv eller en kær.