Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Den ultimative guide til skraldespande til din arbejdsplads

Vi kommer ikke udenom, at skraldespande er en nødvendighed. Ikke blot i vores hverdagsliv, men i høj grad også på arbejdet. Og det gælder alle typer af arbejdspladser. I kontormiljøet er det måske især papirkurve, der bruges flittigt, mens webshoppen har brug for en stor papcontainer til at komme af med al deres emballage. I kommunen er det forskellige typer af skraldespande til at sætte op udendørs, mens håndværkervirksomheder har brug for containerne af forskellig art. Du får her en udførlig guide så du kan vælge de helt rigtige skraldespande til din arbejdsplads.

Dette skal du huske, når du leaser din første bil til indkørslen

Det store affald

Producerer din arbejdsplads store mængder af affald eller affald med en vis volumen, findes der et udvalg af affaldscontainere i forskellige størrelser, der kan rumme dette. De er lavet i stærk plast og har hjul, så de nemt kan flyttes rundt ved behov. De helt store containere har desuden bremser, så de ikke pludselig løber fra jer. Alle disse containerne er skraldespande med låg, så der er styr på affaldet.

Små fine ting til udsmidning

Har din arbejdsplads mere brug for små skraldespande som fx papirkurve til kontormiljøet, så kan du ligesom de store affaldscontainere finde dem hos AJ Produkter. Her kan du desuden gå på opdagelse i møbler og opbevaring til kontoret, hvis I også skulle stå og mangle det.

De små skraldespande kan fås uden låg, hvilket er glimrende som papirkurv, men du kan også få små skraldespande med låg, som fx egner sig til et toilet.

Sorter affaldet og gå fra job med god samvittighed

Mange steder i landet er det blevet et krav at affaldssortere, og det gælder også på arbejdspladser. Derfor kan din arbejdsplads have brug for forskellige affaldsspande til de forskellige formål. AJ Produkter tilbyder sampak løsninger, hvor du får en samling af skraldespande, der passer sammen. Pakkerne kan også fås i forskellige farver, dvs. at hver affaldsspand har sin egen farve, så man nemt kan finde ud af, hvilke ting der skal smides i hvilke spande.

Udenfor skal affaldet også i en spand og ikke på jorden

Vi er ikke blot blevet opmærksomme på at sortere vores affald, men også at gøre en dyd ud af rent faktisk at smide det i en skraldespand og ikke blot på jorden. Affald er en stor synder i belastningen af miljøet, og en nem måde at forsøge at bekæmpe problemet er at sørge for, at der er affaldsspande tilgængelige på alle udendørs arealer som fx stier, parker, skove, strande osv. Når der står en skraldespand der, hvor vi bevæger os rundt, øger vi chancen for, at affaldet ryger derned i stedet for på jorden.

Hos AJ Produkter kan du finde affaldsspande, der egner sig særligt godt til udendørs brug, og som også tager sig pænt ud, når de står i naturen.