Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

De vigtigste kosttilskud, du kan inkorporere i din diæt

De vigtigste kosttilskud, du kan inkorporere i din diæt

Det er vigtigt at indtage en sund og varieret diæt, da det er essentielt for kroppens velvære. Du kan få alt, hvad din krop behøver gennem den mad, du indtager - men nogle gange kan det være svært at ramme den rette mængde, også alt efter, hvilken sæson det er. Det er her, vitaminpillen kommer ind i billedet. Vitaminpillen kan hjælpe dig til lige at få det sidste skud energi med i din kost. Her kan du blive klogere på, hvad de mest gængse og normale vitaminer og andre faktorer er.

Kalk, B12 og D-vitamin

Et underskud på B12 har vist dig at kunne medføre en depressionslignende tilstand, hvor du blandt andet føler dig i mangel på underskud og energi. B12 mangel vil ofte blive opdaget i ledtog med et lægebesøg, og du kan få et ekstra B12 boost både som injektion hos lægen eller i pilleform efter behov og nødvendighed.

Calcium er især vigtigt for kroppen, mens vi vokser, og når vi bliver gamle og vores knogler bliver svagere. Calcium findes nemlig i kroppens knogler. Er du i voksealderen, ældre eller ved, at du har svage knogler, kan du med fordel tage kalktabletter.

I Danmark er vi ikke ligefrem i overskud af sol, og vi har derfor ofte behov for et ekstra skud D-vitamin. Det kan variere hvor stor en dosis, vi behøver at tage, men grundlæggende kan man altid følge anvisningen bag på pilleæsken. Er der brug for yderligere instrukser, vil din læge informere dig om dette under et besøg.

Multivitamin til at dække det grundlæggende

Savner du bare et ekstra boost af sundhed i din hverdag, kan du altid tage en multivitamin. Tag pillen hver morgen og få nemt dækket dine basale behov for energi og vitaminer. Din krop vil med garanti takke dig!