Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

De bedste underholdning sites på nettet

Underholdning på nettet er vidt tilgængeligt og der findes mange kategorier at vælge imellem. Særligt streaming sites for film og tv-programmer hitter, men også spilverdenen er stadig i rivende udvikling. Hvis du er begyndt at kede dig med dit nuværende underholdning på nettet eller blot mangler inspiration, så kan du finde spændende inspiration her.

Spilleverdenen

Der var engang hvor venner og familie glædeligt samles omkring de klassiske brætspil før tiden med internettet. Det er efterhånden en sjældnere begivenhed for mange, men den gode nyhed er dog at der findes mange underholdende spil på nettet – også af de gode gamle, som du sikkert kender fra engang. Hvad enten du er til spil såsom poker eller spillemaskiner så kan f.eks. tjekke et casino i Norge f.eks

Er du mere til adventure spil og esports, så kan du overveje at begynde at spille ’CS:GO’ eller ’League of Legends’ og måske endda blive prof til det? Ønsker du bare i ny og næ at spille et klassisk kortspil såsom 7-kabale, så du kvit og frit gøre dette online.

Premiere serier og film

Hvor mange streamingtjeneste er det lige der findes i Danmark Hvis du let bliver forvirret over de mange muligheder, så får du her en liste over nogle af de mest populære af slagsen her i Danmark:

  • · Netflix
  • · HBO Max
  • · Viaplay
  • · Disney+
  • · C More
  • · DR TV
  • · TV2 Play
  • · Prime Video

Hver især af disse streaming tjenester kan noget særligt og selvom nogle film og programmer bliver vist på flere tjenester, er der typisk premiere film og serier som er unikke for dem enkeltvis.

En VPN giver muligheder

Det er relevant at nævne VPN i denne sammenhæng med eksempelvis film og tv-streaming sider. En VPN er en forkortelse af ’virtual private network’ og handler om en mere privat netværksforbindelse. Måske tænker du lige nu, hvad det har med underholdning på nettet at gøre, men faktisk er der relevans. En VPN er et godt sikkerhedsmæssigt redskab at anskaffe uanset, da du bliver synliggjort for eksempelvis cyberkriminelle, når du bruger offentlige wi-fis. Dét er en af fordelene. Den anden er, at fordi din IP-adresse er skjult, har du også mulighed for at streame fra udenlandske tjenester.

Nyder du at læse bøger?

Hvis du er en rigtig bogorm og nyder godt af at læse både magasiner, aviser og bøger, så er internettet et kæmpe univers er interessant læsestof. Hvis du plejer at slæbe bøger med på rejser og på farten, så bør du overveje streamingtjenesten ’Mofibo’ eksempelvis. Ligesom ved streamingtjeneste til film og serier, er det også muligt at tegne abonnement så du kan nyde læsestof som ebøger eller lydbøger. Det betyder således, at du ikke behøver at slæbe de tunge bøger med dig længere.

Den kreative underholdning

Har du en kreativ og kunstnerisk side af dig selv som du gerne vil udforske? så findes der masser af programmer du kan øve dig med. Du kan eksempelvis tage online kunstkurser eller gøre brug af diverse tegne- eller musikprogrammer alt efter dine evner og behov. Populære programmer til eksempelvis digital art kan findes, men også til andre kreative fag. For eksempel kan det være enormt spændende at udforske billedredigeringsprogrammer.