Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

De Top 8 Krypto Vindere i Presale Nu - Disse Presales Har 10x Potentiale

De Top 8 Krypto Vindere i Presale Nu - Disse Presales Har 10x Potentiale

Der er ingen bedre muligheder for at få store afkast, end ved at identificere et projekt med masser af potentiale i dets presale. Disse projekter starter typisk på meget lave priser, og hvis man kommer med tidligt, betyder det, at de tokens man holder, kan få de fulde fordele af prisstigningerne over tid, idet flere og flere personer bliver gjort opmærksomme på projektet, og køber sig ind.

Hvor det nu ser ud til at bear markedet ligger bag os, er der intet bedre tidspunkt end nu, til at scanne krypto markedet for krypto presales, klar til at 10x dine penge over de kommende måneder.

Her er nogle af de bedste kandidater til de top krypto vindere, der giver deres indehavere de bedste udsigter for kæmpe afkast:

  • Metacade (MCADE)
  • Metropoly (METRO)
  • ASTL (ASTL)
  • EstateX (ESX)
  • HedgeUp (HDUP)
  • Artyfact (ARTY)
  • Dogedoge (DOGODOGE)
  • ECOTERRA (ECOTERRA)

1. Metacade (MCADE)

Mange erfarne investorer forventer at Metacade vil være blandt de bedste krypto vindere i flere år, grundet det store potentiale, der er i projektet, og det vanvittige presale, der indtil videre har rejst $10.2m på bare 16 uger. Projektet viser ingen tegn på at sagtne farten, idet den totale finansiering nu er endnu højere, i dets 6. Stadie af presalet.

Meget af denne interesse kommer fra den nylige frigivelse af projektets whitepaper, som er blevet taget meget godt imod af krypto fællesskabet, grundet den omfattende vision og fornuftige implementerings skridt som Metacade teamet har fremlagt.

I hjertet af visionen er flagskibs elementet af Metacades økosystem - den største play-to-earn (P2E) arkade på planeten. Arkaden vil agere vært for et kæmpe udvalg af spil og sikrer at gamere i alle afskygninger bliver serviceret i arkade oplevelsen. Projektet kan prale af et unikt og belønnende system, der tilgodeser alle slags gamere - uanset om de bare vil slappe af, eller om de vil udfordre de bedste i fællesskabet. Spillere vil blive belønnet med en indtægt uanset deres reference, hvilket giver alle en chance for at tjene penge mens de spiller spil.

Belønningssystemet går også et skridt videre, hvilket gør det muligt for brugere at opnå belønninger for ikke-gaming relaterede aktiviteter, hvilket er en fordel for den bredere brugerbase. Dette ses som værende en strategisk genistreg i platformens design grundet den cyklus, der bliver skabt, hvor et større antal brugere betyder flere folk, der bidrager til platformens kvalitet.

Platformen bruger et utility token kendt som MCADE, som driver belønningsmekanismerne og udfylder en rolle som platformens valuta. Dette gør MCADE’s værdi direkte relateret til platformens bruger vækst og med flere brugere der kommer ombord, vil dette sandsynligvis føre til et stort købspres på tokenet.

MCADE kan også stakes, hvilket tilbyder en mulighed for at tjene en passiv indtægt for indehavere, der venter på, at token værdien stiger over tid. Staking belønninger belønnes i stablecoins for at undgå at skabe inflation i MCADE’s udbud, som på kun 2 milliarder tokens betragtes som værende meget investor venlig.

Hvis dette ikke er nok, har Metagrants programmet vist sig at være en kæmpe fordel for investorer. Det gør det muligt for teams af spiludviklere af forskellige størrelser, at pitche deres idéer for Metacade fællesskabet. MCADE indehavere kan så bruge de stemmerettigheder, de får ved at holde MCADE tokenet, til at stemme på hvilke projekter, der fortjener at få finansiering fra Metacade fælleskassen.

Metacade har allerede cementeret sin position på listen over maksimalt potentiale til at blive én af de største krypto vindere grundet projektets utrolige potentiale.

>>> Du kan deltage i Metacade presalet her <<<

Metropoly (METRO)

Metropoly er et projekt, der bruger NFT standarder til at gøre det muligt for investorer at inkludere ejendomme i deres investeringsportefølje uden at skulle igennem den lange og dyre proces for rent faktisk at købe ejendommene. Metropoly betyder at investorer kan få adgang til aktiver på nye og spændende måder gennem fraktions baseret investering. Ved at komme ind i presale stadiet kan investorer komme foran det opsving, der kunne komme senere i takt med, at projektet bliver mere mainstream over tid.

Projektet viser også tegn på stærke muligheder for at blive markedsført med en omfattende vifte af indehaver fordele, såsom NFT’er og cashback, sammen med en opsigtsvækkende konkurrence om at vinde en smuk ejendom i Burj Khalifa, som er over 1 million dollars værd.

ASTL (ASTL)

ASTL er et projekt, der åbner op for verdenen af krypto mining til masserne ved at fjerne besværet ved at starte op fra ny og i stedet for at købe sig ind i en del mining pool. Ved at købe ASTL token svarer det til at sikre sig et stykke af det overordnede mining output og betyder at dem med tokenet kan tjene en mining indtægt uden udgifterne og investeringerne, der typisk betyder, at projektet er ligegyldigt.

Projektet har også arbejdet for et diversificere sine energibehov og fokuserer så meget som muligt på vedvarende energi til de ESG bevidste investorer. ASTL er en del af en voksende bevægelse af projekter, der går efter at tilbyde alternative investerings klasser til mainstream investorer, via magten fra blockchain, så ASTL kunne være med fra starten idet bevægelsen tager fart.

EstateX (ESX)

EstateX er endnu et ejendoms fokuseret tokenization projekt, hvor projektet primært er fokuseret på eksklusive ejendomme. Ved at gøre dette, åbner EstateX op for en hel verden af investeringer, der ellers ville være utilgængelige for de fleste investorer, hvilket betyder, at man kan investere i et stykke af en luksus ejendom og nyde godt af den prisstigning, som luksusejendomme har haft i de kommende år.

EstateX er godt positioneret som et ejendomsprojekt, fordi det kunne bringe kæmpe summer af kapital til branchen, hvilket betyder, at dem, der er kyndige nok til at komme med tidligt, kan nyde godt af det store købsbehov det kunne skabe for ESX tokenet.

HedgeUp (HDUP)

HedgeUp er endnu et projekt, der udforsker alternative investeringer. Denne gang med et bredere sæt af aktiver der tager til i popularitet, endda på trods af TradFi verdenen. Disse aktiver er luksus aktiver som fine vine, luksus ure, yachter med mere, og en stærk drivkraft, for væksten i dette rum, er de store afkast, som mange af disse investeringer har kunnet skabe for deres ejere.

Ved at åbne denne verden op for almindelige investorer, ved at bruge Web3 teknologi, gør det det muligt for investorer af alle typer at få eksponering for aktiver i høj kvalitet, der har klaret sig meget godt på det sidste, i form af investeringer, der typisk ikke er tilgængelig.

HedgeUp projektet har gjort det klart, at projektet går efter at blive fællesskabs ledet. Teamet har allerede indfriet dette løfte ved at skabe en decentraliseret autonom organisation (DAO), der gør det muligt for fællesskabet at stemme og handle på fremtidige strategiske beslutninger. Dette kunne gøre det mere attraktivt at holde HDUP tokenet på længere sigt.

Artyfact (ARTY)

Artyfact er et projekt, der ser ud til at kunne adressere toppen af gaming markedet ved at bygge en GameFi platform fokuseret på en gaming oplevelse. Denne vil kombinere P2E funktioner med muligheden for at udforske en open-world gaming oplevelse, der er inspireret fra eksempelvis GTA Online og Fortnite.

Spillere vil være i stand til at kunne optjene ARTY tokenet, når de spiller, med planer om at inkorporere en bred vifte af NFT-drevne in-game aktiver såsom avatarer, våben skins og mere. Projektet bliver lanceret på Binance Smart Chain og vil på denne måde kunne drage nytte af lave transaktionsgebyrer på sin markedsplads.

Projektet har et bredt fokus og sigter efter at frigive en metaverse oplevelse i fremtiden og gøre det muligt for brugere at deltage i brugertilpassede oplevelser, og hvis projektet kan levere på verdenens ambitioner, kunne det nyde godt af metaversets forventede vækst, i takt med at Web3 teknologi bliver mere mainstream i de kommende år.

Dogodoge (DOGODOGE)

Dogodoge er et spændende nyt presale projekt, der går efter at tage den Shiba Inu inspirerede meme-coin til det næste niveau. Projektet har skitseret en ambition om at henvende sig til en bred række af krypto brugs cases og måske mest prominent af alt - så har de allerede vist et antal forskellige NFT’er, der reflekterer kunstværk af hunde i høj kvalitet.

Projektet har også ambitioner indenfor play-to-earn sfæren og har skitseret store planer om at fokusere på verdenen af virtuel sport. Den sigter efter, at DOGODOGE projektet kan snuppe nogle af de kæmpe hunde væddeløbs industrier gennem en Web3-drevet pendant. Projektet bygger også en decentraliseret børs (DEX) kendt som Dogo Swap. Dette vil ikke bare gøre det muligt for brugere at udveksle kryptovaluta på en decentraliseret måde, men vil også danne grundlaget for DOGODOGE’s økosystems fremtid, hvilket kunne inkludere en bredere vifte af produkter såsom andre spil og en markedsplads til at tiltrække brugere.

Ecoterra (ECOTERRA)

Ecoterra er et interessant nyt projekt, der bruger blockchain teknolog, til at drive positive miljø handlinger. Ved at bruge projektets R2E app er brugere i stand til at kunne tjene Ecoterra som bytte for de handlinger, de tager når de genbruger.

Ecoterra teamet går også efter at skabe et bredt sæt af værktøjer for dets brugere og fokuserer specifikt på virksomheds brugere med nogle af deres andre funktioner. Dette inkluderer en markedsplads for genanvendte materialer og en co2 kompensations markedsplads, og projektet gør det muligt for virksomheder at skabe en påvirknings profil for at kunne fange deres positive handlinger.

Ecoterra kan forvente en markant succes, hvis den kan skabe momentum på tværs af virksomhederne, som er meget opmærksomme på ESG forpligtelserne. Hvis de kan fange noget af dette marked, kunne de være godt placeret til at få nogle markante stigninger i prisen i de kommende år.

Hvad er det rigtige projekt for det største afkast?

Hvor flere projekter er tilgængelige i deres tidlige stadier, er det kun Metacade, der vil være i centrum af en begyndende sektor, der spås til atl opleve en eksplosiv vækst. Med så stort potentiale er der ingen tvivl om, at Metacade er en kæmpe favorit blandt investorer, der vil skabe de største afkast og forventningen er, at den vil være én af de største krypto vindere i de kommende år.

Mens presalet fortsætter med at tage fart grundet det øgede niveau af interesse fra investorer, der opdager projektets potentiale, er der sandsynligvis kun begrænset tid til, at heldige investorer kan sikre deres MCADE til den ekstremt billige pris, der er tilgængelig i presalet.

Du kan deltage i Metacade Presalet her.