Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

De 15 Bedste Kommende Initial Coin Offerings i 2023. Hvad er den bedste krypto ICO at investere i lige nu?

De 15 Bedste Kommende Initial Coin Offerings i 2023. Hvad er den bedste krypto ICO at investere i lige nu?

Investorer, der går efter at maksimere deres krypto afkast i 2023, ser ind i ét af de mest spændende og muligvis mest lukrative Initial Coin Offerings (ICO’er) tilgængelige i år.

Med ICO'er kan investorer finde masser af værdi på krypto markeder ved at tildele nye projekter nok midler til at få dem i gang.

Her er de 15 bedste ICO'er i 2023:

De bedste krypto ICO'er i 2023

 • Shiba Menu (SHMU)
 • Chancer (CHANCER)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • Metablaze (MBLZ)
 • Artyfact (ARTY)
 • ALINK AI (ALINK)
 • OptionBlitz (BLX)
 • Vivi (LIVE)
 • ASTL (ASTL)
 • Moovy (MOIL)
 • ProjectNexus (XOXO)
 • Heroes of Mavia (MAVIA)
 • Kryptview (KVT)

1. Shiba Memu - En sød meme-mønt drevet af AI

Hvad er Shiba Memu?

Shiba Memu er en helt ny meme mønt, der tager markedet med storm. I modsætning til de fleste meme-mønter har Shiba Memu indbygget værktøj, da det kombinerer kryptovalutaernes kraft med AI. Baseret på den søde, nuttede japanske Shiba Inu-hund, adskiller Shiba Memu sig fra folk som Dogecoin og Floki Inu, som begge er afhængige af den indledende hype genereret af berømtheder som Elon Musk. I stedet har Shiba Memu investorernes hale logrende, mens de indser, hvor kraftig denne hvalp kan være.

Shiba Memu er ikke tilfreds med blot at være en yndig maskot, men bruger naturlig sprogbehandling, maskinlæring og andre nye teknologier til at gennemsøge internettet 24/7 for omtaler af sig selv, det være sig på sociale medier eller fora. Den analyserer derefter følelsen af ​​enhver udtalelse, videoer eller billeder og markedsfører sig selv og interagerer i overensstemmelse hermed for at sikre, at eventuelle negative vibes bliver pote-itive. Det lærer løbende og forbedrer sig selv, så det bliver sit eget marketing kraftcenter. Hvilken god dreng!

Dette er dog ikke alt. Shiba Memu har et unikt forsalg, hvilket gør denne til en sjælden mønt blandt mønter. Hver dag vil SHMUs pris stige med $0,000225, hvilket giver investorer øjeblikkeligt ROI, så snart de køber tokens. Forsalget startede på dag ét med en værdiansættelse på 0,011125. Erfarne investorer, der opsnuste denne fantastiske mulighed på dag ét, kan forvente at se en gøende vanvittig samlet stigning på 119,33% ved udgangen af ​​forsalget på dag 60, da prisen vil nå en svimlende $0,0244! Det er klart, at enhver, der ønsker at tjene penge i kryptosfæren, bør få poterne på SHMU ASAP for at nyde maksimal gevinst.

Med et meme-mønt marked, der er steget i værdi fra nul til en værdiansættelse på over 20 milliarder dollars på lidt over to år, er det tydeligt at se, hvorfor Shiba Memu kunne have så meget potentiel værdi og i sidste ende blive tophund. Dens værdi vil svæve hurtigere end en greyhound til et løb, og den kan blive flokkens største hund, som en Grand Danois, der forværrer andre hvalpe meme-mønter, så de er lige så små som chihuahuaer. Med sin fusion af kunstig intelligens og sin søde, mindeværdige maskot er himlen grænsen for Shiba Memu. Bliv en top dog ved at investere i SHMU!

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber SHMU her <<<

2. Chancer — Et token, der sigter mod at revolutionere betting branchen

Hvad er Chancer?

Chancer, en helt ny krypto, laver allerede bølger og får investorer og betting-entusiaster i tale. Chancer, som er udviklet af iværksætterbrødrene Adam og Paul Kelbie, har til formål at ryste op i betting branchen ved at tilbyde en platform, der er fuldstændig i strid med traditionelle bookmakere og betting huse. Denne decentraliserede, blockchain-baserede forudsigende markedsapp fjerner behovet for en tredjepart og skaber et fuldstændigt peer-to-peer (P2P) væddemålssystem, der giver brugerne mulighed.

Chancer er unik indenfor betting verdenen. I stedet for at begrænse brugerne til sportsbetting, så kan brugere satse på enhver form for begivenhed, fra et lille væddemål mellem venner, til et globalt viralt væddemål på nogle af de største begivenheder såsom Champions League-finalen, Oscar-uddelingen eller endda USA præsidentvalg. Mulighederne og indsatserne er uendelige! Drevet af Googles WebRTC, så giver Chancer brugere mulighed for at livestreame disse begivenheder og interagere med andre spillere fra hele verden.

Platformens livsnerve er dens originale token, CHANCER. Alle indsatser foretages og udbetales i CHANCER-tokenet. For almindelige brugere er der nedsatte gebyrer. Derudover er Chancer vært for en kæmpe giveaway, hvor 10 heldige indehavere kunne vinde en andel af hele $100.000 i CHANCER!

Med betting branchen vurderet til over $63 milliarder sidste år og forventet at vokse til over $150 milliarder i 2030, ser Chancer godt ud til at tage en stor del af kagen. For en gangs skyld er der en væddemålsfacilitet på spillernes side, som er fuldstændig uden sidestykke. Kloge investorer bør købe CHANCER så hurtigt som muligt, mens det stadig er i forsalget, især med chancen for at vinde giveawayen. Eksperterne mener, at himlen er grænsen, når CHANCER bliver børsnoteret, så det er bedst at investere tidligt.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber CHANCER her <<<

3. AltSignals (ASI) – Et interessant token til AI signaler

Hvad er AltSignals?

AltSignals er en af ​​krypto markedets førende udbydere af handelssignaler, efter at have produceret mere end 1500 handels kald siden platformen blev lanceret i 2017. I årenes løb har AltSignals etableret sig som en meget betroet kilde til handelsinformation af høj kvalitet, der hjælper fællesskabets medlemmer med regelmæssigt at maksimere deres rentabilitet, og derudover har en vurdering på 4,9/5 på TrustPilot. Dets team af ekspert tradere og det banebrydende skræddersyede AltAlgo™ handelsindikatorværktøj er i dén grad medvirkende til denne bedømmelse.

For at sætte turbo på deres handelssignaler introducerer AltSignals ActualizeAI toolkittet, som bruger den bedste AI mekanik til at bringe platformens handelssignaler ind i en ny verden. Sideløbende med denne mulighed lancerer AltSignals et nyt nativt digitalt token, ASI.

ActualizeAI vil køre sine signaler gennem prædiktiv modellering ved hjælp af maskinlæring algoritmer og naturlig sprogbehandling (NLP). Ved hjælp af historiske tendenser vil dataene løbende blive finpudset, og medlemmerne vil kunne tjene endnu flere penge.

ActualizeAI vil være tilgængelig for ASI møntholdere, når det er færdigudviklet, og de der køber 50.000 tokens vil få livstids adgang. Dette giver ASI møntholdere eksklusiv adgang til nogle af de bedste tilgængelige handelssignaler udover den værdistigning, der forventes at blive genereret fra ASI i løbet af de kommende måneder og år.

Derudover vil ASI mønt indehavere få adgang til AI Members Club, hvilket giver endnu flere muligheder for at få en passiv indkomst via Innovate2Earn ordningen, som belønner brugere for at give feedback på funktioner i produktionens beta fase og få adgang til de mest lukrative offentlige og private presale arrangementer.

ASI's ICO blev lanceret i begyndelsen af ​​marts 2023 til en pris på $0.012. Dette vil stige gennem presalets fem faser til en eventuel værdi på $0.02274, hvilket giver de tidligste investorer et enestående fremragende udbytte på 228% under hele ICO'ens varighed.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber ASI her <<<

4. Metacade (MCADE) – GameFi ICO ser lovende ud

Hvad er Metacade?

Metacade er et helt nyt projekt i GameFi-området, der går efter at bygge den største virtuelle blockchain baserede play-to-earn (P2E) spillearkade. Det er et fællesskabshub, der giver spil fans, spiludviklere og krypto entusiaster mulighed for at hænge ud og lære om GameFi.

Ud over at opleve de hotteste og bedste nye P2E spil, kan brugere få belønninger for at interagere socialt med fællesskabet, dele spilanmeldelser og alfa, og bidrage til live chats og Reddit-lignende underfora.

Fællesskabet er kernen i hele Metacades platform, og intet gøres uden at tage hensyn til behovene hos dem der betyder mest - medlemmerne. For at bakke op om dette, introducerer Metacade forskellige indtjenings kanaler, som medlemmer kan bruge ude for den traditionelle P2E-mekanik der ellers er forbundet med GameFi titler. Disse inkluderer Create2Earn ordningen, som tilskynder til sociale interaktioner, token staking ordningen under Compete2Earn banneret, og fra 1. kvartal 2024 - Work2Earn.

En enestående funktion binder alle disse initiativer sammen i en sløjfe, nemlig Metacade’s Metagrants program. Gennem Metagrants programmet kan udviklere blive tildelt krypto finansiering for at skabe de bedste, mest spændende nye titler eksklusivt til Metacade. Udviklere kan pitche deres idéer om de nye spil de ønsker at producere, hvorefter idéerne samles, og sendes til MCADE’s fællesskab, som stemmer om deres favoritter. De mest populære ideer går i produktion, og får økonomisk støtte i form af krypto finansiering i form af et Metagrant.

Denne ordning fører direkte ind i Work2Earn, ved at give udviklere erfaring der kan skrives på deres CV’er, og hjælpe dem med at søge arbejde i den lange række af muligheder, der vil være tilgængelige på Metacades job tavle. Derudover fører Metagrants direkte ind i Metacades fællesskabsfokuserede bikube-mentalitet, ved at give medlemmerne fuld kontrol over, hvilke titler der går i produktion, mens de fører Metacades platform helt til frontlinjen i GameFi revolutionen.

>>> Du kan deltage i Metacade krypto presale her <<<

5. Metablaze (MBLZ) – DeFi / GameFi open-world spil med storslåede designs

Hvad er Metablaze?

Metablaze er endnu et nyt GameFi token, der startede sin ICO i maj 2022 for at rejse penge til at bygge en af ​​blockchain gamings mest storslåede og ambitiøse open world gaming oplevelser. Spillet byder på NFT-prægede nisser og kommer i to faser.

MetaMinez minispillet er et tidsbegrænset strategispil, hvor spillere sætter tokens ind for at hjælpe med at forbedre mining rigs i det native Galaxia Blue metaverse. Anden fase involverer en dybdegående og rig storytelling engine, der giver spillere og karakterer i den virtuelle Galaxia Blue verden en enestående fortælling, baggrundshistorie og uendelige muligheder for at spillere kan tage spillet videre. Det ultimative mål er, at Metablaze bliver et af de største RPG-spil inden for den blockchain baserede gaming sfære.

I modsætning til de fleste GameFi titler, som belønner gamere i dets native token eller en stable coin, bruger Metablaze andre digitale tokens, såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Solana (SOL) som belønningstokens i stedet.

For at forsikre potentielle investorer om kvaliteten af platformen og deres planer har teamet indsendt sig selv til CertiK for en komplet verifikation, som er blevet modtaget med stor succes. Denne tillid sammenholdt med Metablaze's spændende planer om at ryste op i MMORPG blockchain gaming sektoren, gør MBLZ til et spændende ICO firma investorer kan investere i.

6. Artyfact (ARTY) - Gaming-metavers med Play-and-Earn (PAE) økonomi

Hvad er Artyfact?

Artyfact er den første Web3 metaverse spiloplevelse, der kombinerer gameplay i AAA kvalitet med de omfattende indtjeningsmuligheder, som GameFi mekanikken giver ved hjælp af en banebrydende play-and-earn (PAE) model. Artyfact brugere, kaldet borgere, kan spille AAA kvalitetsspil, mens de optjener det digitale native ARTY token, som har flere brugs cases.

For eksempel kan brugere bruge deres ARTY belønninger til at købe og handle med NFT'er, såsom avatarer, våben, virtuelle grunde og andre digitale aktiver på online markedspladsen. Brugere kan også nyde en række online oplevelser, eksempelvis ved at deltage i virtuelle koncerter, kunstudstillinger og modeshows.

Artyfact vil have flere spil modes, heriblandt PAE deathmatches, battle royale modes, optjening af ARTY-tokens og ratingpoint, hvor der åbnes op for nye funktioner undervejs. Derudover kan borgere organisere muligheder for at tjene penge på deres ejendomme ved at være vært for virtuelle oplevelser som andre borgere kan nyde. Platformen har til formål at tiltrække influencers og brands til platformen, gennem denne mulighed for at sætte dem i stand til at interagere med deres fans på en ny, banebrydende måde.

7. ALINK AI (ALINK) – Åben og decentraliseret markedsplads for AI tjenester

Hvad er ALINK AI?

ALINK AI er en open source og decentraliseret platform, der giver adgang til AI tjenester ved hjælp af blockchain teknologi. Netværket lader udviklere liste deres AI produkter og gøre dem frit tilgængelige for alle med en internetforbindelse. De tilgængelige tjenester spænder fra den mest simple AI algoritme til komplette fuldt fungerende end-to-end-løsninger.

Der er flere vigtige komponenter. der samarbejder for at facilitere dette decentraliserede netværk af AI tjenester, som alt sammen er baseret på det overordnede mål om at skabe et funktionelt, skalerbart system, der er open source og alligevel overholder lovgivningsmæssige og juridiske krav.

Det native ALINK token agerer platformens udvekslingsmedie, hvorigennem brugere kan købe det AI aktiverede program eller tjeneste, der bedst opfylder deres behov. Disse transaktioner foregår på platformens markedsplads, der fungerer som mellemmand mellem dataudbydere og forbrugere, hvilket giver dem mulighed for at handle effektivt, pålideligt og sikkert.

8. OptionBlitz (BLX) – Decentraliseret social handelsplatform

Hvad er OptionBlitz?

OptionBlitz er en handelsplatform bygget på Ethereums layer-2 blockchain med Arbitrum skalerings løsningen, der giver OptionBlitz brugere en meget responsiv brugeroplevelse. Platformen tilbyder handelsmuligheder, der specialiserer sig i zero-day options med udløbstider fra 10 sekunder til 24 timer.

Platformen tilbyder flere forskellige handelsprodukter. Disse omfatter klassiske muligheder, digitale muligheder og flagskibet - Turbos produktet. Turbos er det første decentraliserede Turbos produkt. der nogensinde har ramt Web3 verdenen og kombinerer kraften fra gearede certifikater og perpetual swaps. Yderligere sociale handels funktioner såsom live meddelelser, ser ud til at kunne skubbe DeFi sektoren videre.

BLX’s ICO åbnede i slutningen af ​​februar til $0.10 per token og har et blødt loft på $1.2 millioner. Bullish investorer vil være garanteret adgang til gratis handelssignaler på OptionBlitz, når de gør krav på deres token forsyning efter afslutningen af dets ​​ICO. Derudover får de også andre eksklusive funktioner, der vil hjælpe dem med at træffe profitable handelsbeslutninger.

9. Vivi (VIVI) – Decentraliseret videodelingsplatform

Hvad er VIVI?

VIVI er en helt ny decentraliseret platform for skabere af kort videoindhold til at dele deres kreationer og tjene belønninger. VIVI er en af ​​de nyeste platforme til deling af videoindhold, hvor seerne kan tjene penge på den tid de bruger online.

I modsætning til mere centraliserede apps, såsom YouTube, der har flyttet sit fokus fra korte videoer til indhold i et længere format, fokuserer VIVI på korte videoer, der har til formål at tiltrække influencers til platformen. Deres målgruppe er dem, der elsker at poste make-up eller madlavnings videoer i letfordøjelige, mundrette bidder.

Et andet vigtigt træk ved VIVI's tilbud, er at bruge NFT briller, som forbedrer forbrugernes seeroplevelse, mens de giver dem mulighed for at optjene VRV og VIVI tokens, mens de ser indhold.

Planerne for VIVI inkluderer VIVI Sport og VIVI Live Stream udrulningen, hvilket udvider platformens tiltrækningskraft og er med til at tilføre yderligere brugsværdi til det native VIVI-token. Med sin decentraliserede struktur, der bevæger sig ind i sfæren af ​​livestreaming og sports betting, lover VIVI deres brugere et retfærdigt og sikkert miljø.

10.ASTL (ASTL) – Infrastrukturprojekt, der investerer i kryptomining

Hvad er ASTL?

Lanceret i juni 2022 af det privatejede Hong Kong-baserede firma Astol Advanced limited, og hver ASTL ICO-token, der sælges, indsamler penge til at støtte firmaets krypto mining bevægelse. Indehavere af ASTL tokens tilskyndes med løftet om en regelmæssig fast passiv indkomst, der opnås ved at mine nye kryptovaluta tokens.

Astol har en mangfoldig kryptovaluta portefølje, som hjælper projektet med at udligne markedsudsving, der påvirker forskellige valutaer og minimere tab. Hvert ASTL token understøttes af en vis mængde af projektets centralt kontrollerede mining computerkraft, hvilket betyder, at investorer hverken behøver at leje eller købe mining rigs. I stedet kan de læne sig tilbage, mens deres investering gør det hårde arbejde for dem.

ASTL tokenet bliver markedsført som et fremragende og tilgængeligt sted at begynde sit eventyr i kryptomining for folk, der er nye i kryptovaluta-verdenen, da der ikke kræves nogen forudgående viden om styrken og svaghederne ved hver mønt.

ASTL ICO tilbyder tre pakker til investorer, der ønsker at købe tokens, hvor forsalget strækker sig til slutningen af ​​december 2023. De tre pakker er lette, klassiske og rige, varierende fra $100 til $5.000. Jo mere betydelig den oprindelige investering er, jo større er det potentielle afkast.

11. Moovy (MOIL) – Unik drive2earn platform, der lancerer ICO i Marts 2023

Hvad er Moovy?

Moovy er et banebrydende drive2earn kryptovaluta projekt, der vil kombinere verdener inden for sociale netværk og online gaming. Blockchain teknologi og DeFi- og GameFi-mekanik gør det muligt for brugere at køre biler fra den virkelige verden og tjene krypto belønninger, mens de øger deres sociale netværk.

Den unikke drive2earn infrastruktur gør det muligt for brugere at optjene MGAS tokens, mens de kører, som man kan købe varer for i GameFi økosystemet eller veksle til fiat valuta. Nye funktioner i pipelinen inkluderer spil begivenheder såsom stævner, turneringer og gyldne stævner, der vil tilbyde mere lukrative belønninger.

Moovys økosystems avatar system vil tilbyde brugerne en komplet fordybende oplevelse, hvorigennem de kan udnytte deres unikke færdigheder til at komme videre i spillet. For eksempel kan brugere som en mekaniker bygge specialkøretøjer og reparere deres nuværende biler. I mellemtiden vil økologer bevare platformens naturressourcer, mens de forsker i miljøvenlige nye teknologier.

Moovy er en helt ny bevægelse inden for GameFi udvikling, og projektet håber at deres kommende ICO vil placere dem forrest i feltet i Web3’s køreoplevelser.

12. ProjectNexus (XOXO) – TradFi platform, der udnytter blockchain kraft

Hvad er ProjectNexus?

ProjectNexus er en splinterny platform, der går efter at disrupte de traditionelle markeder for ejendoms- og aktiehandel ved at udnytte blockchainens kraft til at decentralisere og demokratisere disse tidligere udvalgte konventionelle finansielle produkter.

Det er drevet af dets native XOXO mønt, og ProjectNexus tilbyder flere forskellige tjenester, der kan have en revolutionerende indflydelse på, hvordan investorer opbygger deres TradFi porteføljer i fremtiden. Ud over at give brugerne adgang til fast ejendom, derivater og krypto investeringsmuligheder, har Nexus også en mikrolån funktion, der stiller sikkerhed til rådighed for brugere, der har kortsigtede pengeproblemer.

Platformens profit genererende mekanik giver brugerne mulighed for at bruge ejendoms tokens, krypto og aktier i den virkelige verden på en enkel måde, der kun er tilgængelig ved brug af det decentraliserede internet. Resultatet kunne åbne op for, at et helt nyt massepublikum af mennesker kan få adgang til finansielle investeringer - noget de ikke tidligere har haft adgang til.

13. WeSendIt (WSI) – Decentraliseret fildeling og lagringsløsning

Hvad er WeSendIt?

WeSendIt er en ny Web3-tjeneste, der bruger blockchain til at tilbyde decentraliseret fildeling og cloud-lagringsmuligheder. Platformens nye 3.0 opdatering giver brugerne mulighed for at tjene en passiv indkomst gennem tokeniserede belønninger, hver gang de bruger netværket til at sende data.

BEP-20 WSI tokenet kan ombyttes til forskellige tjenester, herunder annoncering, skalerbar datalagring og rabatter på serviceabonnementer. Herudover er der yderligere belønninger tilgængelige for brugere gennem kunde henvisninger til platformen.

WeSendIt blev designet som et billigt, decentraliseret alternativ til de dyrere, centraliserede fildelings- og datalagringsløsninger, der tilbydes af tech giganter, herunder Amazon, Google og Microsoft. Med mere end tre årtiers erfaring i sektoren har WeSendIt serviceret over tre millioner kunder i mere end 150 lande.

Med en stigende efterspørgsel på decentraliserede fildelings løsninger er WSI's ICO en enestående mulighed for at støtte en veletableret, betroet tjenesteudbyder, når de bevæger sig ind i Web3.

14. Heroes of Mavia (MAVIA) – P2E battle-builder platform med stærk ICO ydeevne

Hvad er Heroes of Mavia?

Heroes of Mavia er en spændende P2E battle-builder spilplatform, hvor spillere bygger en hær, forstærker baser og engagerer sig i PvP kampe mod andre spillere for at erobre fjendens baser og få mere magt. Gamere kan tjene RUBY tokens som belønninger for sejr og fremskridt i spillet.

RUBY tokens kan byttes for opgraderede våben, nye forsvarsværker og nye hærenheder for at styrke hver brugers position, før det næste slag begynder. Gameplay funktioner inkluderer live kamp streaming og et partnerskabs management værktøj, der giver brugerne mulighed for at forhandle forsvars alliancer, mens de tjener en passiv indkomst.

Det native MAVIA token - der ikke omfatter handelsvalutaen, understøtter platformens vækst og udvikling, herunder den regelmæssige frigivelse af nye NFT våben og andre digitale aktiver, som vil øge tokenets brugbarhed.

Heroes of Mavia har tiltrukket en stærk fanbase på sociale medier under dets ICO, hvor tidlige investorer håber på at kunne høste deres gevinster, i takt med at platformen bevæger sig mod lanceringen af dens Free2Play engine i Q2 2023.

15. Kryptview (KVT) – Interaktiv decentraliseret Research2Earn handelsplatform

Hvad er Kryptview?

Kryptview’s banebrydende nye Research2Earn platform har til formål at demokratisere produktionen af handels informationer ved at tilskynde dens brugere til at researche andre kryptovalutaer, projekter og tokens, før de deler informationen med deres fæller. Belønninger optjenes ved at evaluere, analysere og gennemgå nye og etablerede krypto projekter.

Andre indtjeningsmuligheder omfatter blandt andet at drage fordel af "forsknings dusører" som udsendes af brugere, der søger oplysninger om et specifikt aktiv. Alle dusører og belønninger udsendes og optjenes i den indfødte KVT mønt, som understøtter al aktivitet på Kryptviews økosystem.

Kryptview går efter at blive den første platform, der er afhængig af brugergenereret forskning, frem for den der leveres af krypto eksperter - og dermed opbygge verdens største peer-ledede fællesskab af krypto tradere. Med opbakning fra store navne i krypto industrien, som eksempelvis The Blox and Matters, giver KVTs ICO udbud på 12,5% af det samlede token udbud snu investorer en glimrende mulighed for at få et overskud, i takt med at fællesskabet vokser i de kommende måneder og år.

At Købe en ICO og Hjælpe med at Rejse Penge

Hvad skal du kigge efter i Initial Coin Offering

Der er flere ting, du skal overveje i en ICO, før du vælger at købe tokenet. Husk på at en ICO er et meget spædt projekt, der ofte ikke har opbakning fra en etableret platform bag sig.

Tag et kig på hjemmesiden og læs projektets whitepaper. Dette vil hjælpe med at afgøre, om målene er realistiske. Et godt tegn, der kan give dig tryghed, kan findes i projekter, der har indsendt sig selv og deres projekts kode til blockchain revisionsfirmaer såsom CertiK, der grundigt undersøger projektets levedygtighed. Dette vil inkludere platformens lovlighed og tokenomics.

Undersøg også om projektet har opbygget partnerskaber med store velkendte navne inden for teknologi, finans eller Web3. Dette er ofte et godt tegn på, om satsningen er realistisk eller ej.

Hvordan ved jeg, hvornår nye mønter lanceres?

Adskillige førende websteder indeholder kalendere med kommende ICO'er, der hjælper investorer med at være på forkant med resten af ​​markedet i forhold til lanceringen af spændende nye mønter.

Fordele ved Initial Coin Offerings

Succesfulde ICO'er tilbyder flere fordele for både nye kryptovaluta projekter og investorer. Disse omfatter blandt andet:

· Tilgængelig finansiering til at støtte projektet i takt med at det etableres

· At være tilgængelig online gør det nemt at investere med mindre papirarbejde end andre investeringer

· Giver nye projekter et højt likviditetsniveau når de starter op, hvilket reducerer risikoen for investorer

· Lave token priser under ICO kan åbne op for potentielt enorme overskud for tidlige investorer

Ulemper ved Initial Coin Offerings

Andre ICO'er kommer dog også med deres del af advarselslamper, som investorer skal være opmærksomme på. Det er eksempelvis:

· Kryptovalutaer er notorisk volatile digitale aktiver. Nye kryptovaluta projekter er endnu mere volatile i takt med, at de etableres.

· På grund af manglende regulering kan ICO'er være svigagtige.

Relaterede Krypto FAQs

Hvad er kryptovalutaer?

Kryptovalutaer er et virtuelt aktiv i form af digitale mønter, der anvender krypteringsteknologi fra blockchain til at verificere transaktioner via et sæt sikre betingelser, såsom smart contracts, der styrer oprettelsen af ​​nye mønter, der udgør valutaen.

Nogle kryptovalutaer er decentraliserede, og de fleste stræber efter at være det - hvilket betyder, at de er ikke er underlagt en central hub, såsom en bank eller regering.

Hvad betyder ICO?

En ICO betyder Initial Coin Offering. Det kaldes ofte for et presale, og en ICO er en populær metode, som blockchain startups bruger til at rejse penge, før mønten bliver noteret for offentligheden på krypto børser.

Et fast antal tokens tilbydes til private investorer til en fast, nedsat pris. Disse potentielle investorer belønnes med højere potentielle afkast, når mønten bliver noteret på børserne.

Er ICO'er ulovlige?

Selvom de stort set er uregulerede, er Initial Coin Offerings fuldt ud lovlige. Alle ICO'er skal dog bestå Howey testen, som er dikteret af US Securities and Exchange Commission (SEC), for at afgøre, om en ICO er et investeringsinstrument.

Er en ICO mønt en god investering?

En ICO kampagne kan være en af ​​de mest lukrative måder at investere penge på, takket være muligheden for at købe tokens til en lav pris til gengæld for et potentielt gigantisk afkast.

Der er dog en høj risiko forbundet med ICO'er, da de nogle gange har meget lille - eller ingen - opbakning fra et igangværende projekt bag sig.

Hvor kan jeg købe ICO Krypto?

Den bedste måde at købe ICO krypto på er ved at registrere sig til ICO'en gennem møntens hjemmeside, og derefter bruge den relevante valuta - ofte Bitcoin (BTC) eller Ether (ETH), i krypto wallets for at reservere nye tokens i dets presale.

Hvilke betragtes som de 2 bedste ICO'er i 2023?

Der er adskillige spændende ICO'er er tilgængelige for den kyndige investor i 2023, hvor Chancer CHANCER token er gearet til at være den bedste ICO mulighed for at generere et stort afkast i år. Den anden er Shiba Memu coin SHMU.

Hvad er hovedforskellen mellem en ICO og en IPO?

Den primære forskel mellem en ICO og Initial Public Offering (IPO) er, at en ICO er en presale begivenhed, der er åben for en udvalgt gruppe af private investorer. I modsætning hertil er et Initial Public Offering en presale fundraising mulighed, der er tilgængelig for offentligheden.

Hvad sker der med en ICOs midler?

Pengene, der indsamles fra en ICO, er reserverede, indtil projektet når sine finansieringsmål. Herefter frigives midlerne, og investorer gør krav på deres tokens. Midlerne returneres til investorer, hvis ICO projekter ikke rejser penge nok til at nå deres målsætning.