Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Dansk opfindelse hjælper på sygehusene

Dette skal du huske, når du leaser din første bil til indkørslen

Når det kommer til at behandle syge, er al ny og brugbar teknologi guld værd. Og en ny dansk opfindelse finder nu plads på sygehusene, hvor den hjælper personalet med at gøre visse procedurer langt nemmere. Det gælder nemlig hæmodialyse.

Innovativ løsning

Hos Health Equipment Denmark har de udviklet en såkaldt ”HEDclip”, der gør det nemmere for både brugere og hjælpere at lave hæmodialyse. Denne lille ”clip” bruges til at holde styr på tuberne under en dialyse. De gør det nemmere for både patienten og det personale, der skal hjælpe til.

Produktet er både simpelt og innovativt og er skabt med henblik på at løse nogle af de små, men irriterende og tilbagevendende problemer, som hæmodialyse patienter ofte står overfor. Produktet kan dermed også bruges af både de patienter, der modtager behandling derhjemme, samt dem, der kommer på sygehuset for deres dialyse.

Der er i forvejen meget, der skal holdes styr på under dialyse, og hvis tuberne er svære at få til at sidde rigtigt, kan det hurtigt blive en langsommelig og irriterende oplevelse for både patient og hjælper. HEDclip kan sættes på ærmet af patientens tøj eller på sengetøjet. Hvad end, der passer bedst.

Ny teknologi

HEDclip er blot ét eksempel på, hvordan innovation tænkning med fokus på at løse problemer, kan være til en stor hjælp i hospitalbranchen. På en arbejdsplads, hvor opgaverne er vigtige og tiden er knap, kan alle disse nye hjælpemidler gøre en enorm forskel for både personale og patienter.

Nye teknologier kan hjælpe med at gøre visse behandlinger både nemmere, hurtigere og mere effektive, og det giver læger og sygeplejersker mere tid til at behandle flere patienter. Det gør på samme tid patienternes oplevelse langt mere behageligt. Jo kortere tid, de skal bruge på behandlinger, jo bedre. Og hvis behandlingerne så på samme tid kan blive nemmere og med færre problemer, så bliver oplevelsen langt mere overskuelig.