Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

CBD-olie – Små dråber med stor kraft

CBD-olie – Små dråber med stor kraft

Har du hørt om cbd-olie? Sandsynligheden for at du kan svare ja til dette spørgsmål er nok forholdsvis stor. For cbd-olie har de seneste år nemlig nydt en kæmpe mængde opmærksomhed i det danske medier, hvilket hovedsageligt skyldes de angiveligt mange positive effekter et par dråber cbd-olie kan have på en lang række forskellige helbredsmæssige tilstande. Hvis du endnu ikke tør kalde dig selv for ekspert indenfor cbd-olie, så bør du endelig læse videre her. For her du nemlig 3 overraskende grunde til, at flere og flere danskere i dag sværger til denne Novel Food.

Godt for miljøet

Det kommer nok ikke bag på nogen, men det er godt for miljøet at du vælger at skippe bilen, og i stedet kaster dig over cyklen.

1. Kan muligvis være med til at bekæmpe visse former for kræft

Selvom der endnu ikke foreligger endegyldige videnskabelige beviser for dette, så er den foreløbige forskning alligevel positiv. Det viser sig nemlig, at cbd-olie kan have særdeles gavnlige effekter på folk, der lider af bestemte kræftsygdomme. Faktisk tyder det muligvis på, at regelmæssig indtagelse af cbd-olie kan gå ind og formindske visse former for tumorer – især når der er tale om brystkræft. Når dette så er sagt, så kan cbd-olie dog aldrig erstatte traditionelle kræftbehandlinger, men vil i stedet være et glimrende supplement til f.eks. kemo- eller strålebehandling.

2. Kan muligvis have en positiv effekt på dit psykiske velbefindende

Netop fordi cbd-olie stammer fra hampplanten, så er der stadigvæk en hel del mennesker der forveksler den med marihuana – og især de negative sideeffekter ved marihuana. Folk der f.eks. ryger marihuana betragtes nemlig af mange som værende en smule langsommere rent intelligensmæssigt end andre folk. Men selvom cbd-olie stammer fra hampplanten, så er der teknisk set ikke tale om marihuana. Cbd-olie indeholder nemlig forsvindende lidt THC, hvilket er det stof i marihuana der producerer den ”skæve” følelse hos brugerne. I stedet får du alle de helbredsmæssige fordele som hampplanten har at byde på. F.eks. peger visse undersøgelser på, at regelmæssig brug cbd-olie kan være med til at bekæmpe symptomer på b.la. stress, angst, social angst og ikke mindst depression. Du kan her få mere information om cbd-olie her.

3. Kan muligvis rette op på skader forårsaget af alkoholisme

Sidst men ikke mindst, så tyder det også på at cbd-olie kan være med til at rette op på nogle af de skader i hjernen, der er opstået på grund af alkoholisme. Og dette er jo fantastiske nyheder, idet alkohol jo netop har en så skadelig effekt på b.l.a. vores hjerne som den rent faktisk har.