Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Brug efteråret og vinteren fornuftigt

Det er nu der er flere mørke timer i døgnet, kulden trænger sig på og det hele kan være lidt gråt i gråt. Nyd de mørke timer, i din gode lænestol samtidig med du er kreativ. Du kan være kreativ på flere måder. Spil spil på din tablet eller mobil eller se nyhederne med et tæppe over dig. Tænd gerne stearin lys, så du kan lave en hyggelig stemning, og lyse det mørke op. Lys giver glæde og mere energi.

Brug efteråret og vinteren fornuftigt

Tre tips til hvad du ellers kan bruge de mørke timer på

Til de aktive personer, kan det være en god ide at anvende et fitnesscenter. Så er du social mens du styrker dine træninger. På denne måde, er det nemmere at holde sig i gang. Hvis du ikke er til motionscenter, kan svømmehallen være et godt alternativ. Her har du mulighed for både banesvømning og bold leg med de mindste i familien. Efter svømmeturen, indeholder de fleste svømmehaller en wellness afdeling, hvor det er muligt at nyde en afslappet stund efterfølgende.

Hvis du er mindre aktiv, men trænger til at lave noget hyggeligt, så bør du overveje at gå i gang med at strikke. Når man strikker, kan man møde i diverse strikke og hækle klubber. Så er du social, får strikket en masse forskelligt alt imens du også holder dig i gang.

Derfor bør du strikke og finde strikkeopskrifter

Når man strikker, udarbejder man hjernens aktivitet. Man skal koncentrere sig, men alligevel ikke mere, end man stadig kan være social og drikke kaffe. Hvis du er i venteposition til enten et barn der er til sport, venter på sygehuset eller lignende, kan strikketøjet være en god aktivering for dig. Med strikketøjet i hænderne, føles tiden også bedre og knap så lang.

Strik til damer

Der findes mange dame strikkeopskrifter, som der er gratis. Find den opskrift du synes bedst om. Det kan være til et sjal, en strikketrøje, en tunika eller måske endda et tæppe. Udvalget er stort. Det handler om at du finder den rette opskrift som passer bedst til dig og dine evner. Gratis strikkeopskrifter giver også mulighed, for at man kan bytte internt med andre personer.

Valget af garn

Når man skal i gang med et nyt strikke projekt, er det en god ide at kende lidt til de forskellige garn typer. Der findes blødt garn, uld garn, tyndt og tykt garn. Hvis det er en super lækker sweater du vil i gang med, som skal bruges til vinteren, bør det ikke være det tyndeste garn den er lavet i. En sweater skal gerne være blød og varm. Hvis det er et sjal eller en tunika, må garnet gerne være en anelse tyndere, da sådan en er varm i sig selv. En tunika kan anvendes på kroppen, både om vinteren men også til de kølige sommeraftener. Med det rette garn, er den anvendelig til flere lejligheder.

Strik vintertilbehør

Hvis du strikker huer, vanter, futter, halstørklæder og sokker, så kommer du lunt igennem vinterperioden.