Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Boost din sundhed og velvære

Det er ualmindelige tider i Danmark, og vi er alle mere eller mindre i undtagelsestilstand på grund af Corona. Mens vi venter på at normaliteten igen skal fylde dagene våre, så kan det være man har tid til at reflektere over egen sundhed og velvære. Måske var det netop nu der faktisk var tid til at booste sin egen sundhed?

Boost din sundhed og velvære

Hvor sund er du egentlig?

Det kan godt være man ikke har overskud til at være på sit sundeste, lige når man er lukket inde i sin bolig, hvor man venter på friheden. Og det er helt i orden. Men hverdagen vil komme frem fra gemmerne igen, og hvorfor ikke bruge tiden derhjemme til at lave en plan for hvordan du kan blive en bedre og sundere udgave af dig selv, på den anden side af corona? Først og fremmest skal du gøre status, for hvor sund er det egentlig? Får du bevæget dig hver dag? Får du trænet? Spiser du sundt? Får du givet kroppen alle de vitaminer og mineraler den har brug for? Det er vigtigt at du er ærlig, og prøver at finde frem til hvad som er godt, og hvor der måske er plads til forbedring?

Det kan være du faktisk spiser sundt og varieret, men godt kunne få bevæget dig lidt mere. Eller måske du er i dit livs form, men rent faktisk ikke får spist lige så varieret kost som din krop har brug for. Hvis du har svært ved at fylde kroppen op med de nødvendige vitaminer og mineraler, kan det være at du skal supplere med et kosttilskud. Der findes rigtig mange gode, veldokumenterede helseprodukter og kosttilskud tilgængelig i dag.

Et naturligt vidundermiddel

Et relativt nyt produkt på hylderne er CBD-olie, også kendt som cannabisolie. Cannabisolie siges at kunne hjælpe på alt fra angst, smerter, depression, ADHD, akne og migræne. Cannabis olie er anderledes andre produkter da det ikke er målrettet en bestemt lidelse, men virker til at være gavnlig på flere lidelser og udfordringer. Hvis du er interesseret i at finde ud om CBD- olie kan hjælpe dig, så kan du blive klogere på denne test side.

Faktisk er CBD- olie også et gavnlig kosttilskud, for dig som ikke nødvendigvis har nogen bestemte lidelser. Olien kan være med til at reducere stres og angst, samt at den hjælper på højt blodtryk og bedrer dit immunforsvar. Den er også rig på alle essentielle vitaminer og mineraler. Det er derfor et kosttilskud alle vil have gavn af.

Men er cannabisolie virkelig lovligt?

CBD-olie blev lovligt i Danmark 1. juli 2018, det er derfor flere danskere som kan få glæden af denne olie. Det er dokumenteret positiv effekt af olien på flere lidelser, samt at den stadig bliver eksperimenteret med, og forsket videre på. Det er stadig mange historier om brugen af cannabisolie, og flere fortæller om mirakuløse effekter som olien har haft på dem, noget kan være rigtig, andet virker mere tvivlsomt. Men det er uden tvivl et helseprodukt, og medicin, som også kan være gavnlig for dig. Her kan du kan læse de offentliges svar på alle de spørgsmål du måtte have om cannabisolie online.