Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Bliv algefri med en algebehandling

Dine overflader som fliser, tage, facader og træterrasser kan blive algefri, med en simpel algebehandling. Det er en billig og miljøvenlig behandling der forlænger levetiden på dine overflader, som du kan have glæde af mange år fremover.

Typiske skader alger kan forvolde på overflader

Hvis dine overflader er blevet angrebet af alger, er det vigtigt at sætte ind. Alger kan skabe store skader på dine overflader, specielt dit tag, hvis ikke der bliver sat en stopper for det.

Nogle af de problemstillinger du vil komme til at står med, som husejer er blandt andet:

  • At rodnettet fra algerne forplanter sig i blandt andet tagstene, som gør det muligt for vand at trænge igennem til stenene. Vandgennemtrængningen kan i sidste ende give et utæt tag.
  • Algernes rødder trænger ind i fliserne eller tagstenene. Disse rødder indeholder vand. Hvilket resultere i at når det fryser, så udvider vandet sig i rødderne og dette skaber frostsprængninger i både fliser og tagsten.
  • Endvidere kan tagsten og tagplader forskubbes.

Bliv algefri - det forlænger levetiden

Det kan godt svare sig at blive algefri, da det er med til at forlænge levetiden på dine overflader. Endvidere er det også i sidste ende en billigere og mere økonomisk investering for dig, som boligejer, at benytte dig af algebehandlinger, så du kan blive algefri.

Med algebehandlinger kan du sikre at de skadelige konsekvenser, som forekommer af alger, elimineres. Endvidere sikre det også, at du ikke skal skifte taget eller fliserne, hvis du tager hånd om det i tide. Ved at opretholde algebehandlingerne er du med til at skabe gode forhold for dine overflader, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Algefri på den miljørigtige måde

I kampen mod alger er det kun miljøgodkendte algemiddel der bliver benyttet til udførelsen af arbejdet. Det er sikre også at overfladerne ikke tager skade, som hvis det var kemiske midler.

Det anbefales at blomster og planter fjernes eller tildækkes, da planter godt kan misfarves eller gå ud, hvis de rammes. Dette er på trods af det er miljørigtige algemidler der bliver benyttet, men i samspil med planter kan der ske en kemisk reaktion.

Udbydere af algebehandlinger

Det er altid en god ide at undersøge nettet for udbydere af algefri behandlinger. Både for deres behandlingsformer, hvilke midler de bruger, men også for at finde den rigtige pris. Flere tilbyder forskellige pakkeløsninger, som gør det nemt for dig at vælge. Det kan også være i forhold til fremtidige behandlinger, at der findes priser.

Det er muligt at indhente tilbud fra tre udbydere i dit lokalområde, så kan du tage stilling til, hvilken du ønsker at benytte dig af. Ellers kan man altid tage kontakt til den enkelte udbyder, for at få en aftale og pris i hus.