Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Beskyt din computer bedst muligt med Northguard

Du har sikkert, ligesom de fleste i dag, en computer, som er nærmest helt uundværlig i hverdagen. Mange bruger den nemlig både til studie og arbejde, og man kan dermed føle sig nærmest helt fortabt, hvis den pludselig går ned. Derudover bruges computeren også til mange andre ting, nemlig især de sociale medier, hvorfor man hurtigt kan komme til at føle sig ude af fællesskabet, hvis den pludselig ikke virker mere. Noget af det værste, der især kan ske, er, hvis din computer pludselig fanger virus, og dermed går helt i sort, eller hvis nogle af dine private ting bliver hacket, Netop derfor er det så elementært at beskytte den bedst muligt. Der findes mange forskellige udbydere på markedet, men især Northguard har stor erfaring indenfor antivirusprogrammer og teknisk support. Dog er det, ligesom med andre køb på nettet, altid en rigtig god ide at søge baggrundsinfo, inden du køber noget, og derfor kan du med fordel læse med nedenfor.

Beskyt din computer bedst muligt med Northguard

Hvem er Northguard, og hvad kan de tilbyde?

Northguard er kendte for deres antivirusprogrammer, som yder en optimal sikkerhed. Hos dem kan du få forskellige pakkeløsninger, så du på denne måde kan finde noget, som du synes passer bedst til dine behov. En rigtig god ting at anskaffe sig er et optimeringsprogram, da dette, som navnet lyder, kan optimere din computers system væsentligt. Dette betyder, at det går ind og laver en grundig gennemgang over systemet, og kan dermed hurtigt opdage, hvis der er noget, som ikke stemmer, som for eksempel trusler og så videre. Optimering gør blandt andet at computeren kører meget hurtigere, og har en længere levetid. Det, der især skiller sig ud ved Northguards optimering sammenlignet med andre, er, at deres optimering oftest sker gennem fjernstyring, hvor der derfor sidder en tekniker bag, som har stor erfaring indenfor området. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse meget mere om en test af Northguard på Download.dk.

Tjek Trustpilot, hvis du er i tvivl

Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvilket program samt hvilken udbyder, man skal vælge, da der efterhånden findes rigtigt mange forskellige. Derfor er det altid en rigtig god ide at lave en baggrundsøgen, så du er helt sikker på, at produktet nu er så godt, som det siges. Du kan derfor med fordel gå ind og læse Trustpilots bedømmelse af Northguard, hvor det er tydeligt at se de mange brugers tilfredshed. Northguard har nemlig fået hele 1.125 anmeldelser, og en score på 9,6/10, hvilket må siges at være et rigtigt flot resultat, som næsten ikke kan blive bedre. Det ses tydeligt i kommentarerne, at stort set alle er tilfreds med deres super gode kundeservice og deres sikkerhed. Derfor kan du trygt vælge Northguard til at sikre din computer.